Advertorial (P)

Util: unde găseşti costume populare în Iaşi

marți, 14 ianuarie 2020, 02:50
2 MIN

În ultimii ani stilul etno românesc a câștigat teren în design, dar și în modă, atât la nivel național, cât și internațional.

Majoritatea doamnelor și o parte dintre domni au în garderobă o ie sau o bluză cu motive tradiționale. De asemenea, sunt în vogă nunțile, botezurile și petrecerile tradiționale, se simte tot mai mult dorința de reîntoarcere către autenticitate și origini.

Dacă apreciați acest stil e util să știți că în Egros Shopping Iași găsiți numeroase produse în stilul etno, de la costume populare cusute manual, la obiecte de decor și suveniruri care vorbesc despre tradiția românească. De asemenea, tot acolo găsiți producători care îmbină în mod deosebit modernitatea cu tradiția realizând ținute stilizate unicat de-o eleganță deosebită.

Modul în care ne îmbrăcăm exprimă o parte din personalitatea și stilul personal. Ținutele stilizate cu motive etnografice romanești pot fi purtate atât la evenimentele cu tematică tradițională, cât și în viața de zi cu zi. Din ce în ce mai mulți români ce trec hotarele țării au în bagaj tricolorul și ia românească. Obiectele de îmbrăcăminte cu motive populare amintesc atât de sufletul românului, tradiția și apartenența acestuia, dar și despre individualitate sa prin modul în care sunt alese și purtate, atât în țară, cât și peste granițe.

În cazul în care sunteți în căutarea unui dar de suflet pentru o persoană dragă sau pur și simplu vă place combinația dintre ie și blugi, în Egros Shopping Iași G78 găsiți nenumărate modele pentru orice vârstă cu care puteți îmbină armonios tradiționalul și modernul într-o manieră desăvârșită. De asemene, tot în Egros puteți comanda și produse unicat.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi numeroase produse și servicii. Acest lucru face din Egros Shopping Iași, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce ai nevoie.

Comentarii