VIDEO EXCLUSIV Un mecanic auto beat și-a înfipt mașina într-o bordură și un copac

miercuri, 19 octombrie 2016, 01:57
1 MIN
 VIDEO EXCLUSIV Un mecanic auto beat și-a înfipt mașina într-o bordură și un copac

Un accident de circulație produs de un mecanic auto beat a avut loc în cartierul Frumoasa. Șoferul a fost dat pe mâna poliției de colegii lui de trafic.

În jurul orei 20:30, mecanicul circula haotic prin cartierul Frumoasa. Ajuns pe strada Libertății, el a pierdut controlul volanului și a intrat într-o bordură, iar de aici a ”parcat” într-un copac.

Deși mașina Peugeot a fost avariată tare, șoferul a scăpat cu câteva zgârieturi, după ce a dat cu capul de volan. Nu a scăpat însă de șoferii din trafic care au alertat poliția.

Rapid, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție care l-a testat cu alcooltestul pe șofer. Acesta a ”înverzit” fiola, arătând polițiștilor o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aer expirat.

Mecanicul a fost dus la spital, iar în urma sa mașina a fost urcată pe o platformă.

”La ora 20:30, conducătorul unui auto, un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflându-se sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac. Nu sunt victime. Acesta conducea un Peugeot”, ne-a declarat  Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției.

 

Comentarii