VIDEO: Incendiu puternic la o locuinţă din municipiul Iasi, strada Cireşica

joi, 17 august 2023, 07:25
1 MIN
 VIDEO: Incendiu puternic la o locuinţă din municipiul Iasi, strada Cireşica

Pompierii au intervenit, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din municipiul Iaşi.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat la ora 9:15. Patru persoane au fost asistate de către echipajele medicale, dintre care două cu arsuri de gradul I la membrele superioare și două cu atac de panică. Victimele au refuzat transportul la spital.

TEXT INITIAL: ”La ora 06.43 un apel la 112 se anunţa un incendiu produs în balconul unei case din municipiul Iaşi, strada Ciresica, nr. 2. Au fost trimise trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă.

La ajungerea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta genaralizat la întreaga casă cu posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Au fost trimise în sprijin două autospeciale de intervenţie şi stingere şi o autoplatformă pentru salvări de la înălţime. Acţiunea de intervenţie a pompierilor este îngreunată de străzile înguste şi de către autoturismele parcate, sau venite în zonă şi neevacuate pentru o intervenţie promptă.

Din casa în care s-a produs incendiul s-au autoevacuat 3 persoane, iar din casa din imediata apropiere s-au autoevacuat 2 persoane.”, anunţă, joi dimineaţă, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit. Forţele şi mijloacele de intervenţie sunt suplimentate cu o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi două echipaje de stingere.

Comentarii