Vindea la Talcioc morfină găsită la gunoi. Angajatul Salubris riscă ani de pușcărie

joi, 07 ianuarie 2021, 02:59
1 MIN
 Vindea la Talcioc morfină găsită la gunoi. Angajatul Salubris riscă ani de pușcărie

Iată justiţia adevărată: un angajat al Salubris a primit ani grei de închisoare după ce Poliţia Locală l-a depistat că vindea morfină găsită într-un tomberon.

Un angajat al Salubris s-a trezit condamnat pentru trafic de droguri de mare risc dintr-o prostie. Ioan Gavrilă a fost prins de poliţiştii locali în timp ce încerca să vândă, la Talcioc, 18 cutii sigilate cu câte 5 fiole de soluţie injectabilă Morfina Zentiva. Întrebat cu privire la provenienţa fiolelor, Gavrilă a precizat că le-ar fi găsit la un tomberon, indicându-le poliţiştilor locul exact. A constatat că medicamentele nu erau expirate, aşa că a decis să le vândă cu 10-15 lei cutia.

Gavrilă a precizat că avea cunoştinţă de efectele analgezice ale medicamentului, întrucât a avut o rudă căreia i s-a administrat morfină o perioadă de timp. De altfel, preţul la care Gavrilă vindea fiolele este comparabil cu cel din farmacii, unde Morfina Zentiva poate fi achiziţionată în regim compensat.

Ghinionul său a fost că morfina se află pe lista drogurilor de mare risc, aşa că s-a trezit judecat pentru trafic de droguri după ce abia apucase să vândă două cutii cu fiole. Gavrilă a fost condamnat de magistraţii Tribunalului în mod extrem de sever: 3 ani şi 6 luni de închisoare, apelul aflându-se însă pe rolul instanţei superioare.

Comentarii