YouTube a suspendat un canal pro-Trump pentru dezinformare cu privire la pandemia de Covid-19
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

YouTube a suspendat un canal pro-Trump pentru dezinformare cu privire la pandemia de Covid-19

GALERIE
one-america-news-w-cast-image_tnYDHdr
  • one-america-news-w-cast-image_tnYDHdr
- +

YouTube a suspendat temporar canalul pro-Trump „One America News Network” (OANN) pentru dezinformare cu privire la pandemia de Covid-19, potrivit The Hollywood Reporter.

OANN nu va putea, timp de o săptămână, să publice clipuri, să transmită live şi va trebui să reaplice la programul YouTube Partner pentru a-şi reprimi dreptul de a câştiga bani.

Suspendarea este prima măsură luată împotriva OANN sub incidenţa termenilor YouTube. Platforma foloseşte un sistem de trei „abateri”, potrivit căruia un canal poate fi înlăturat permanent.

„De la începutul pandemiei, am lucrat pentru a preveni răspândirea pe YouTube a dezinformării dăunătoare asociate Covid-19”, a transmis purtătorul de cuvânt, Ivy Choi. „După o atentă analiză, am eliminat un clip de pe OANN şi am emis o notificare canalului pentru încălcarea politicii noastre privind dezinformarea legat de Covid-19, care interzice conţinutul ce susţine că există un tratament garantat”.

În plus, a mai spus reprezentantul platformei, „din cauza repetatelor încălcări ale politicii nostre privind dezinformarea legat de Covid-19 şi a altor politici de monetizare a canalelor, am suspendat canalul din YouTube Partner Program şi, drept rezultat, monetizarea lui pe platformă”.

De la începutul pandemiei, YouTube a înlăturat peste 200.000 de clipuri relaţionate dezinformării. Compania elimină clipuri în care este susţinut că există un tratament împotriva virusului sau că pandemia este o farsă, dar şi clipuri care descurajează oamenii să caute asistenţă medicală.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.