Zbor charter de la Iași special pentru repatrierea unor pisici!

vineri, 04 martie 2022, 10:32
1 MIN
 Zbor charter de la Iași special pentru repatrierea unor pisici!

Printre zecile de zboruri charter de la Iași din aceste zile, unul a fost organizat pentru repatrierea unor pisici, conform directorului aerogării ieșene, Romeo Vatră.

În aceste zile este o perioadă la Aeroport: doar astăzi sunt programate 18 plecări. Operatorii aerieni existenți la Iași au crescut frecvența unor zboruri spre orașe europene, unele companii de stat organizează curse de repatriere și numeroase chartere ajung la Iași pentru zboruri private.

„Ieri, am avut un charter de repatriere … pisici. În fiecare zi avem noi provocări. Toți colegii de la aeroport spun ce bine era să fi avut terminalul nou gata acum. Ne-am fi dorit să fi avut saloane business elegante, mai ales că ieri ne-au vizitat Josep Borell și Filippo Grandi, să avem spații largi în care călătorii să nu stea înghesuiți unii în alții, să avem sistem de bagaje care să nu se blocheze dacă se pun bagajele cu roțile în față, dar acestea sunt condițiile. Suntem conștienți de lipsurile noastre, important e că putem să ne facem treaba, să ajutăm pe cei aflați în pribegie și pe cei care se repatriază. De aceea, cu toate aceste provocări, ce ne ocupă mai tot timpul, vă asigur că proiectul terminalului T4 merge nestingherit înainte”, a declarat directorul Aeroportului.

Mai multe detalii despre acest zbor puteți citi în ediția de mâine a „Ziarului de Iași”.

Comentarii