De Business

Punem punctul pe știi

ABA Prut-Bârlad cauta economist

joi, 30 octombrie 2014, 02:50
1 MIN
 ABA Prut-Bârlad cauta economist

Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad caută un economist pentru Biroul Mecanism Economic Sinteze Economice din Iaşi. Instituţia va organiza în acest sens un concurs de selecţie pe 11 noiembrie, cu începere de la ora 10:00, la sediul ABA Prut-Bârlad din municipiul Iaşi, situat pe strada Th. Văscăuţeanu nr.10.

Pentru a fi eligibili, candidaţii trebuie să fi absolvit cursurile Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi să aibă cunoştinţe de utilizare PC. Totodată, şefii instituţiei caută candidaţi cu experienţă în administrarea contractelor comerciale de minimum 5 ani. Postul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână. Durata perioadei de probă este de 80 zile calendaristice, se mai arată în anunţul ABA Prut-Bârlad.

Dosarul de înscriere la concurs va conţine cerere de înscriere, curriculum vitae, adeverinţă medicală din care să rezulte aptitudinea candidatului pentru prestarea muncii specifice postului, respectiv cazierul judiciar. De asemenea, candidaţii trebuie să depună la dosarul de candidatură acte doveditoare de studii în copie. Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul instituţiei ABA Prut-Bârlad din municipiul Iaşi până în data de 10 noiembrie, la ora 10. Bibliografia aferentă concursului este publicată pe site-urile unităţii: www.apeprut.ro şi www.rowater.ro@daprut. Alte informaţii privind participarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul instituţiei sau la numărul de telefon 0232.218.192 int. 212.

 

 

Comentarii