Bărbatul identificat după trei ani a murit la capătul unui drum cu bicicleta de la Vaslui la Iaşi

sâmbătă, 30 mai 2015, 01:56
2 MIN
 Bărbatul identificat după trei ani a murit la capătul unui drum cu bicicleta de la Vaslui la Iaşi

Bărbatul din Vaslui care a murit coborând Buciumul şi fost identificat după trei ani de la deces a parcurs drumul Vaslui – Iaşi cu bicicleta. Acesta a mers 70 de kilometri, iar când cobora Buciumul, din cauza epuizării sau din cauză că s-au defectat frânele, a intrat în coliziune violentă cu un autoturism care circula pe contrasens.

Culmea, părinţii şi sora acestuia ştiau că el plecase la Bucureşti, însă el a venit la Iaşi pentru a-şi căuta un loc de muncă. Timp de trei ani, părinţii nu au ştiut nimic de bărbat, timp în care el se afla în morga din Iaşi. Îngrijoraţi, mama bărbatului şi sora lui au anunţat dispariţia bărbatului abia în martie anul acesta.

“El a plecat pe data de 15 mai 2012 de acasă, cu o bicicletă, iar a doua zi, la amiază, a avut accidentul. Sora şi mama acestuia au anunţat dispariţia în martie, anul acesta, ocazie cu care au spus că bărbatul venise de la Bucureşti înainte de a pleca din nou. El le-a spus că vrea să meargă din nou la Bucureşti să lucreze”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Vaslui. Bărbatul a decedat la câteva zile după accident, care a avut loc pe 16 mai.

“Accidentul a avut loc pe 16 mai, la ora 14.40, când pe şoseaua Bucium, biciclistul se deplasa dinspre localitatea Schitu Duca către municipiul Iaşi, într-o curbă periculoasă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Bărbatul nu avea copii şi nu era însurat. De asemenea, potrivit poliţiştilor din Vaslui, el avea adresa de domiciliu în municipiul Vaslui, dar mai stătea şi la bunici, în localitatea Murgeni. 

Comentarii