Răsfăţ în prag de sărbători

Bucuraţi-vă de noile tehnici de slăbit, tatuaje şi extensii doar la Donna Carina

joi, 14 aprilie 2016, 01:50
15 MIN

DONNA CARINA este unul dintre saloanele de înfrumuseţare de prestigiu din Iaşi, cu o tradiţie de peste 15 ani.

Ultra Lipo si Presoterapia

ULTRA LIPO este un nou echipament dedicat luptei cu adipozitatile localizate, oferind corpului reconturarea dorita. Acesta foloseste principiul cavitatiei pentru a lucra direct asupra acumularilor adipocitare, permitand eliminarea grasimilor prin reabsorbtie in sistemul limfatic avand tehnologie complet non-invaziva si nedureroasa. Este singurul echipament cu cavitatie multi-frecventa care are un istoric impresionant in medicina, cu mii de tratamente realizate in intreaga lume.

ULTRA LIPO reduce depozitele de grasime. Tesuturile sunt compactate si oxigenate chiar de la prima sedinta. Rezultatul final este vizibil, stabil-asemeni rezultatelor obtinute de pe urma traditionalei liposuctii.
Tratamentul se realizeaza in conditii de siguranta si confort maxim.
REZULTATUL este o accelerare a metabolismului si a schimburilor de lichide in interiorul adipozitatilor, cu rol in drenarea grasimilor metabolizate si eliminarea lor pe cale naturala, transpiratie si urina.
ULTRA LIPO propune terapie cu unde acustice pentru solutionarea problemelor inestetice cauzate de aparitia celulitei.

Cavitatie

Cavitatia acustica se produce de fiecare data cand un lichid este supus unui sunet suficient de intens sau ultrasunet (cu frecventa intre 20 Khz si 10 Mhz). Atunci, cand unda acustica trece printr-un lichid, determina dilatari si comprimari extrem de rapide. Daca intensitatea este suficient de mare, in interiorul lichidului va aparea un vid (o bula cavitationala).Practic, la nivelul adipocitului (celula grasa), tensiunile create si bula cavitationala astfel aparuta genereaza o “rupere” a membranei celulei. Materialul celular care supradimensioneaza adipocitul-ne referim aici la grasime, colesterol, deseuri metabolice, sunt astfel “scoase” din celula. Ajung in lichidul interstitial (dintre celule) de unde limfa il preia si elimina pe cale naturala (prin urina, transpiratie).

Terapie non-invazivă

Terapia cu unde acustice reprezinta o noutate in tratamentele anticelulitice. Undele acustice produc un val de presiune care actioneaza direct asupra adipocitelor.Undele acustice ajuta de asemenea la slabirea “gropitelor” de grasime, topirea lor si eliminarea grasimilor prin drenaj limfatic.

Acţiunea ultrasunetelor

Radiatia ultrasunetelor genereaza un masaj intens cu vibratii ce penetreaza pana in profunzimea tesuturilor.
Acest masaj este mult mai intens decat masajul manual ori mecanic, atat datorita modalitatii diferite de concentrare a fortei cu care se actioneaza cat si datorita frecventei inalte (care genereaza in interiorul tesutului presiunii si tractiunii care se succed foarte rapid).
Beneficii:
– stimularea metabolismului;
– vasodilatarea;
– transportul de oxigen si substante metabolice;
– indepartarea substantelor catabolitice ;
– cresterea temperaturii local;
– efect sedativ asupra terminatiilor nervoase.

Rezultatele de reconturare a siluetei sunt vizibile inca de la prima sedinta. Totusi, pentru a fixa si mentine rezultatele astfel obtinute., sunt necesare 4 sau chiar 8 sedinte (in functie de gravitatea inestetismului). Durata unei sedinte este de maximum 30 de minute.

Contraindicaţii:
    – sarcina sau perioada de alaptare
    – cazuri de epilepsie
    – cazuri de tumori maligne
    – inflamatii acute sau boli infectioase
    – rani deschise sau care nu s-au vindecat complet
    – boli ale inimii
    – diabet acut
    – prezenta sterilet
    – hipersenzitivitate genetica
    – hemoragii si cazuri de hemofilie

Electrostimulare

Aparatul pentru presoterapie si electrostimulare combina drenajul limfatic cu un electrostimulator. Acest aparat a fost atent conceput, in acord cu cercetarile din domeniul bionicii umane si combina functiile de rupere si dizolvare a celulelor de grasime, drenajul limfatic si terapia cu magneti pentru fermitatea pielii, toate in unul, utilizand mijloace de inalta tehnologie pentru masaj, electroterapie si preso-terapie pentru a obtine efecte semnificative.

Slabire
    – pulsul electric de joasa intensitate poate stimula musculatura, conferindu-i fermitate, si poate descompune mari cantitati de celule de grasime. Padurile electrice plasate corespunzator pot ajusta functiile interne ale organismului si pot reduce tesutul adipos in formare, prin accelerarea metabolismului;
    – razele infrarosii actioneaza direct pe structura celulelor de grasime, actiune ce genereaza o cantitate mare de energie calorica, accelereaza circulatia sangvina si limfatica, metabloismul si reactiile biochimice, scazand substantial numarul de celule adipoase;
    – presiunea din pungile cu aer este schimbata regulat, actiune care duce la dislocarea tesutului adipos si zdrobirea celulelor de grasime acumulate in corp.

In timp ce curentul bio-electric stimuleaza centrii nervosi de la nivelul pielii, tesutul lasat si imbatranit este vizibil reimprospatat.Dupa actiunea curentului electric la nivelul corpului, circulatia sangelui va fi accelerata iar muschii vor fi relaxati. Energia calorica generata de razele infrarosii relaxeaza, la randul sau, musculatura. Acest aparat stimuleaza absorbtia substantelor active din medicamente, ajutand la vindecarea organismului. Stimularea vindecarii, diminuarea inflamatiilor, mentinerea unei stari de bine si somnul linistit sunt doar cateva din multiplele beneficii ale acestui aparat.

Atenţie!!!

Urmatoarele persoane nu pot beneficia de acest tratament:
    – persoanele cu hemofilie;
    – persoanele cu Pacemaker;
    – persoanele cu boli de inima;
    – persoanele cu alergii la nivelul pielii sau tumori maligne;
    – persoanele cu febra mare;
    – femeile insarcinate.

LPG Lipo M6

Prin tehnica de lipomasaj aplicata cu echipamentul LPG Lipo M6 Endermologie te ajutam sa elimini rapid celulita in timp ce te relaxezi total. Este posibila remodelarea corporala dorita in toate zonele unde acumularea depozitelor de grasime este vizibila, obtinandu-se o fermitate crescuta a texturii pielii, cu alte cuvinte pielea ta va intineri vizibil.

Tehnica de lipomasaj patentata de LPG este recunoscuta la nivel mondial ca fiind prima metoda de tratament natural non-invaziv (non-chirurgical) pentru eliminarea celulitei prin declansarea raspunsurilor biochimice specifice de activare a metabolismului lipidelor, de optimizare a circulatiei sangelui si plasmei si de activare a productiei de colagen si elastina.

Lipomasajul realizat cu echipamentul LPG Lipo M6 Endermologie permite actiunea localizata a efectelor benefice prezentate mai sus, adica pierderea depozitelor de grasime si eliminarea celulitei (respectiv atenuarea efectului de coaja de portocala) are loc doar in zonele dorite, de exemplu – solduri, abdomen, fese,brate, etc. Efectele benefice ale lipomasajului LPG Lipo M6 Endermologie de nivel mediu, se pot obtine prin realizarea de minim 10 sedinte, insa se recomanda efectuarea a 18 sedinte pentru obtinerea unor rezultate notabile. La realizarea unei singure sedinte, pentru a obtine rezultate minime, observabile, prin tehnica de lipomasaj cu echipamentul LPG Lipo M6 Endermologie, se recomanda efectuarea a inca cel putin 5 sedinte.

O sedinta de lipomasaj dureaza 50 minute. Sedintele de lipomasaj sunt foarte relaxante – vei purta un costum special din bumbac si timp de 50 de minute vei simti o stare de bine. (lipomasajul LPG Lipo M6 Endermologie nu lasa urme si nu este dureros)

Pe langa cele mentionate mai sus, exista si alte aparate de slăbire si întretinere corporala.

Extensiile de par

Extensiile de par au provocat o revolutie completa in domeniul coafurilor profesionale. Extensiile sunt un artificiu de frumusete care intra tot mai mult in normalitate. Orice hair stilist stie ca extensiile de par pot face minuni atat pentru clientele ce doresc un par cu mai mult volum sau mai lung, cat si pentru cele ce doresc sa mascheze, pana la refacere, un par rarit sau degradat. Extensiile de par vor da rezultate spectaculoase in fiecare caz! Acest sistem simplu de a adauga sau de a da volum parului s-a raspandit in intreaga lume.

Cu ajutorul salonului profesional de infrumusetare Donna Carina din Iasi poti avea parul lung pe care ti l-ai dorit dintotdeauna in mai putin de 2-4 ore! Teoretic poti avea ce lungime doresti la par, dar de obicei clientela isi doreste parul lung pana la mijloc (55 cm si 71 cm). Iti va lua cateva zile sa te obisnuiesti cu noua lungime a parului tau.

Extensiile de par la Donna Carina sunt acum disponibile in mai multe variante:
– extensiile de par cu clipsuri (clip on/in) – pe care le puteti aplica singure acasa si da jos inainte de culcare (sunt garantate 6 luni);
– extensiile de par cu cheratina – se monteaza la radacina numai in salon cu un aparat special, pentru o perioada de 3 – 6 luni sunt permanente si refolosibile;
– extensiile de par cu silicon.

Acum disponibile pentru tine numai la salonul Donna Carina din Iasi, situat in Copou, langa Camera de Comert. Puteti face programari on-line pe siteul nostru www.donnacarina.ro sau telefonand la numerele de telefon: 0232.232.986, 0722.666.166.

Extensiile de par cu clipsuri

Cel mai modern tip de extensii din lumela ora actuala, nou in Romania si recomandat de Geta Voinea sunt extensiile de par cu clipsuri. Acestea au un sistem de prindere discreta cu clame click-clack, sunt din par 100% natural si se pot vopsi sau coafa (cu ondulatorul, cu placa). Extensiile cu clipsuri sunt alcatuite din benzi de par (meshe), de care sunt atasate clame foarte mici, invizibile datorita pozitionarii in spatele meshei fiind acoperite de propriul par. Clipsul are o mica banda de silicon pentru aderenta ce impiedica alunecarea acestora.

Datorita usurintei cu care pot fi aplicate, utilizate si inlaturate, extensiile cu clip iti lasa libertatea de a alege coafura si lungimea care te avantajeaza cel mai bine. Cu extensiile clip-on nu mai e nevoie sa mergi la coafor sa cheltui bani si timp pentru aplicarea si intretinerea lor. Sunt detasabile, se monteaza de catre clienta si se dau jos la baie sau inainte de somn, se monteaza prin fixarea clemelor in par.

Acestea sunt singurele extensii ce nu afecteaza parul, el ramane sanatos, creste liber, nu se incurca, nu se electrieaza. Extensiile tip clip on/in (le puteti aplica si da jos oricand doriti dumneavoastra). Meshele sunt confectionate din par natural cusut in benzi de diferite marimi pentru a fi pozitionate pe sectiuni, la ceafa, crestet si laterale. Se ataseaza individual, pe sectiuni ale capului, foarte usor si se pot da jos oricand.

Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai avantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii. Se pot coafa exact cum iti doresti, cu placa, cu ondulatorul, le poti vopsi in nuanta dorita, toate acestea pentru ca sunt de calitate, din par natural, remy, par ce nu se electrizeaza si nu isi pierde stralucirea.

La salonul Donna Carina sunt disponibile suvite de diferite nuante (nuante naturale, calde, clasice si nuante in culori tari, reci, ciudate si unice). Avem toate nuantele disponibile pe stoc suvitate, drepte, ondulate si crete, coafabile, de 45 cm, de 55 cm, 65 cm si de 70 cm. Sunt ideale pt ocazii speciale, dar si zi de zi.
Au garantie 6 luni de la achizitionare.

Dupa aplicarea lor sunt insesizabile deoarece sunt acoperite de propriul par iar clipsurile sunt pozitionate in spatele meshei. Confera parului tau un aspect bogat, sanatos, lungimea mult visata, toate acestea in cateva minute. Extensiile cu clip sunt o revelatie in domeniul extensiilor fiind secretul adoptat de staruri in schimbarile de look spectaculoase. Extensiile clip-on sunt ideale pentru orice ocazie,ziua,seara,la petreceri, in club, la nunta. Avantajul lor este ca se pot da jos de exemplu cand mergi la piscina sau cand dormi, nu iti creaza senzatie de par greu, parul tau poate respira si creste sanatos!

Sfaturi pentru a intretine extensiile de par cu clipsuri:
   – nu fortati clemele extensiilor pe baza de clip-on, se inchid/deschid simplu nu este nevoie sa le fortati;
   – este bine sa aplicati fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema pentru o fixare mai buna (se poate utiliza spuma si fixativ fara nicio retinere);
   – clipsurile se ataseaza foarte usor, avand un sistem ingenios de prindere incat sa nu alunece;
   – nu este recomandat sa dormiti cu extensiile in cap pentru ca riscati sa le rupeti clemele;
   – nu este indicata spalarea parului cu extensiile montate pentru ca se pot desprinde din par;
   – extensiile clip-on se spala separat cu apa caldutza, cu sampon, se aplica balsam si la final se clatesc;
   – extensiile se vor usca la o caldura medie si vor fi periate doar atunci cand parul este complet uscat pt a evita ruperea lui din legatura meshei.

Extensiile de par cu cheratina

Extensiile cu cheratina sunt permanente, cu lipire la cald si se monteaza de catre o persoana experimentata in salonul Donna Carina. Au garantie trei luni de zile de la montare dar in functie de ingrijire si cat de repede creste parul pot fii tinute 5 – 6 luni, mai rar un an. Extensiile cu cheratina tin cel mai mult in par. Legaturile de cheratina se pot schimba astfel extensiile fiind refolosibile.Trebuie sa stiti ca legatura de cheratina a extensiilor este o substanta nutritiva naturala si nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor.

Sfaturi pentru montarea extensiilor de par cu cheratina:
   – inainte de montarea extensiilor, parul trebuie sa fie uscat, fara fixative, spuma sau crema pentru fixare.
   – daca parul este nespalat, uleios, unsuros este foarte probabil ca extensiile sa alunece de pe par;
   – nu va montati extensiile personal sau de catre o persoana fara experienta;
   – nu acceptati sa va fie montate extensiile cu placa de indreptat parul (pentru ca nu are forma adecvata pt montare, ceea ce duce la montarea lor deficitara), iar cheratina topita se va imprastia prin par ducand la incalcirea parului la radacini, singura rezolvare a problemei fiind tunsul zero;
    – extensiile se monteaza cu un aparat special la un coafor autorizat.

Sfaturi pentru a intretine extensiile de par cu cheratina:
    – la spalare nu se insista foarte tare la radacini;
    – nu este recomandat sa iti piepteni parul ud ci semi-uscat, cu o perie plata sau cu un pieptene cu dintii rari;
    – nu pieptana parul de la radacina, deoarece risti sa-ti smulgi extensiile;
    – se piaptana pe portiuni de jos urcand spre legaturi, dar nu peste;
    – cand dormi este bine sa ai parul prins sau impletit pentru a nu se incalci;
    – nu puneti placa incinsa pe legaturile de cheratina (nu indreptati parul de la radacina ci putin mai jos);
    – daca vrei sa-ti schimbi culoarea la par este recomandat sa mergi la un salon de specialitate;
    – nu pulveriza baza extensiilor cu fixativ sau alte cosmetice pe baza de silicon;
    – nu iti poti aplica extensii daca ai parul mai scurt de opt centimentri, daca ai probleme cu scalpul sau daca iti cade mult par.
    – cand radacinile incep sa-si faca aparitia, vopseste-le pentru a avea aceeasi culoare in tot parul.

Extensiile de par cu silicon

Extensiile de par cu silicon sunt din par natural avand o lungime de 50 sau 60 cm, iar la un capat are o biluta de silicon care va fi topita si apoi aplicata pe radacina parului. Extensiile pot fi vopsite, sau facute permanent, insa nu se recomanda ca acestea sa fie decolorate. Se pot pune 100, maxim 150 de suvite lipite cu ajutorul unui pistol de aplicat suvite (cu ajutorul unei bobite de silicon, care va fi incinsa si apoi aplicata la radacina parului).

Extensiile se ataseaza in randuri orizontale, la baza scalpului. Operatiunea de aplicare a extensiilor de par, incepe de la ceafa si se incheie la calota superioara, iar parul natural il va acoperi un pic pe cel artificial.
Procesul ia de obicei cateva ore, iar pentru a scapa de mese, este recomandat sa mergi tot la un salon de frumusete. La sase luni extensiile se scot cu ajutorul unei solutii speciale, care dizolva siliconul.
Nu te panica daca in momentul in care iti vei scoate mesele vei observa mai multe fire de par (de-ale tale) in silicon. Parul creste si se regenereaza, insa prins in silicon, el nu cade. Extensiile nu iti vor afecta conditia parului, in pofida iluziei de a pierde foarte multe fire la scoaterea lor.

Sfaturi pentru a intretine extensiile de par cu silicon:
   – fii atenta cu agrafele sa nu-ti penetreze siliconul care lipeste mesele de parul tau.
   – nu este de dorit sa te coafezi cu placa de indreptat, deoarece risti sa-ti topesti siliconul care prinde mesele, insa poti folosi foehnul;
   – pentru a evita smulgerea extensiilor, este recomandata pieptanarea parului doar atunci cand este aproape uscat;
   – foloseste o perie cu dintii rari iar pieptanatul parului trebuie sa inceapa de la ceafa.
Avantajele extensiilor de par:
   – daca vrei sa-ti schimbi look-ul peste noapte intr-un mod spectaculos;
   – daca vrei volum parului, suplete si textura pentru un par fin! (pentru acest proces sunt necesare 75 – 90 de extensii);
   – daca ai parul rar poti rezolva problema rapid si eficient apeland la tehnica extensiilor de par;
   – poti avea parul lung pe care ti l-ai dorit dintotdeauna in mai putin de 2-4 ore si nu trebuie sa mai astepti 3 – 5 ani sa-ti creasca!
   – poti obtine lungimea dorita, caci sunt necesare 120 – 150 de extensii.
   – exista suvite ondulate care iti pot da un look aparte fara a deteriora parul printr-un permanent;
   – poti avea ce culoare doresti, fara a distruge parul cu produse chimice agresive;
   – parul cu extensii poate fi coafat
   – poti obtine suvite la moda intr-o gama variata de culori fara sa fie nevoie sa-ti vopsesti (deteriorezi prin decolorare sau vopsiri repetate) propriul par.
   – extensiile pot fi purtate intre trei luni si un an maxim, sau pot fi purtate doar la ocazii speciale (cele cu clipsuri);
   – preturile extensiilor au devenit accesibile nu doar starurilor sau sotiilor de fotbalisti!
   – in eventualitatea in care doriti sa va deschideti la culoare podoaba capilara, insa fara decolorare, apelati cu incredere la extensiile de par.
   – parul care se foloseste pentru extensii provine de la donatori si este netratat chimic, de aceea poti sa te vopsesti sau sa te coafezi, ca si cum ar fi parul tau.
   – aplicarea extensiilor nu este dureroasa
   – aplicarea extensiilor nu deterioreza parul dumneavoastra!
   – extensiile cu clipsuri si cele cu cheratina sunt refolosibile.

Nu poti aplica extensii daca:
  – ai parul mai scurt de opt centimetri
  – daca ai probleme cu scalpul
  – daca iti cade mult par
   – daca urmezi tratamente puternice hormonale sau cu citostatice

Tatuaje semipermanente – buze, sprancene, ochi

Tatuajele cosmetice semipermanente reprezinta o metoda de colorare a pielii cu pigmenti care se introduc in straturile superioare ale epidermei prin tatuare, fara a atinge insa straturile vascularizate, si care dispar dupa o anumita perioada de timp. Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare apeleaza la aceasta tehnica de infrumusetare ce poate corecta sau optimiza infatisarea.

Sprancenele, buzele sau ochii vor arata perfect în fiecare dimineata, fara prea mult efort si fara a petrece foarte mult timp in fata oglinzii. Majoritatea femeilor aleg aceasta metoda de infrumusetare din comoditate si nu numai, insa inainte de a apela la o astfel de procedura trebuie sa stiti ce presupune, ce avantaje, dar si ce dezavantaje prezinta.

Ce este, de fapt, tatuajul cosmetic semipermanent?

Efectuarea unui astfel de tatuaj dureaza de obicei cam doua ore si poate rezista pana la cinci ani, in functie de tipul de piele, de aparatura, dar si de calitatea pigmentilor utilizati. Aceasta metoda de tatuaj semipermanent presupune utilizarea unor pigmenti speciali, diferiti de cei utilizati la tatuajul permanent. De obicei, este nevoie de doua sedinte pentru ca pigmentul sa ramana bine fixat in piele. Avantajul pe care il prezinta tatuajul semipermanent este acela ca poate fi modificata forma si culoarea, in cazul in care posesoarea se va plictisi. Procedura nu este una foarte dureroasa, insa, oricum, saloanele specializate folosesc un gel anestezic care se aplica local.

In primele 24 de ore de la efectuarea acestei proceduri zona respectiva va fi usor inflamata, se va inrosi si se vor forma cojite care vor disparea in cateva zile. De asemenea, in prima saptamana tatuajul va fi foarte proeminent, insa incet-incet va capata un aspect natural, tocmai de aceea nu trebuie sa va faceti griji.

Tatuajul semipermanent poate corecta, de exemplu, sprancenele care si-au pierdut din grosime, lungime sau desime, poate reda increderea femeilor care si-au pierdut sprancenele in urma tratamentului chimioterapeutic, poate camufla petele depigmentate (cauzate de vitiligo), precum si cicatricile ramase in urma unor accidente, operatii sau arsuri. De cele mai multe ori, dorinta de imbunatatire a aspectului fetei porneste dintr-un complex de temeri si anxietate fata de propria persoana, iar femeile care apeleaza la o astfel de tehnica pot obtine rezultatele dorite fara prea mult efort. Tatuajul cosmetic semipermanent este o interventie „minora” ce contribuie la sentimentul de multumire de sine si de fericire.

Salonul de infrumusetare Donna Carina va propune sa castigati timp! Incercati tatuajele semipermanente pentru buze, sprancene si gene.
Serviciile de machiaj semipermanent si tatuaje semipermanente pentru sprancene, ochi si buze sunt efectuate cu instrumente si materiale profesionale si sunt disponibile la punctul de lucru din Copou, cat si la cel din Iulius Mall.

DONNA CARINA înseamnă tradiţie, profesionalism şi respect pentru imaginea ta.

Rezervari Palas Mall – 0748 284 343
donnacarinapalas@yahoo.com

Rezervari Iulius Mall – 0742 836 185              

Rezervari Copou – 0722 666 166         
Bulevardul Copou nr. 25, contact@donnacarina.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii