De Business

Punem punctul pe știi

Care sunt firmele cu cele mai bune relaţii manager-angajat?

joi, 12 octombrie 2017, 01:50
1 MIN
 Care sunt firmele cu cele mai bune relaţii manager-angajat?

Pe baza unui chestionar completat de un număr de aproape 700 de angajaţi în IT&Outsourcing la companiile din Iaşi, revista PINmagazine.ro a realizat un studiu interesant care arată care sunt companiile cu cele mai bune relaţii între salariat şi manager dar şi unde există cea mai mare transparenţă internă. Astfel, la capitolul relaţii între şef şi angajat, pe primele opt locuri sunt firmele: Grapefruit, Thinslices, Gemini CAD Systems, Code 932, Youngculture, Bitdefender, Yonder şi Travel Tech. 

La transparenţă internă, majoritatea angajaţilor chestionaţi au ales pe primele locuri firmele Thinslices, Grapefruit, Code932, Maxcode, Bitdefender, Gemini CaD Systems şi HEG. Tot din acest studiu mai aflăm şi unde există cel mai plăcut mediu de lucru, unde angajaţii se simt relaxaţi dar motivaţi în acelaşi timp. Aici regăsim din nou firma Grapefruit, care s-a clasat pe primul loc, urmată de Gemini CaD Systems, Thinslices, Amazon, Bitdefenser, NTT Data, Centric şi Endava. Deoarece mai mult de 90% din angajaţii marilor companii străine care au venit la Iaşi au sub 40 de ani, mulţi dintre ei fiind proapsăt absolvenţi, studiul a atins şi posibilităţile de afirmare a celor tineri.

Primele patru în Top 10 sunt Bitdefender, Grapefruit, Youngculture şi Gemini CAD Systems, pe locurile nouă şi zece regăsindu-se Endava şi Continental.  Şi pentru că liderii sunt cei care fac o companie vizibilă în societate şi motivează angajaţii, cei chestionaţi au decis că cei mai buni lideri de imagine din judeţul nostru sunt la Bitdefender, Grapefruit şi Amazon. Studiul a fost făcut pe angajaţi, atât juniori, cu mai puţin de doi ani de experienţă, cât şi pe veterani cu peste 10 ani de experienţă în domeniu. 

Comentarii