Deplasare spre Severin

miercuri, 29 iulie 2015, 01:43
2 MIN
 Deplasare spre Severin

CSMS pleacă astăzi din Iaşi. Drumul până la Bucureşti va fi făcut cu avionul, iar până în Mehedinţi cu autocarul. Transferurile lui Onduku şi Drăghia sunt departe de a fi realizate

 
CSMS Iaşi pleacă astăzi spre Severin, acolo unde sâmbătă va juca în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a IV-a a Ligii I de fotbal. Formaţia pregătită de Nicolo Napoli va face deplasarea la Bucureşti cu avionul, continuarea drumului urmând a fi făcută cu autocarul. Ieri, CSMS a organizat o conferinţă de presă, la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi jucătorii Ionuţ Voicu şi Ştefan Grigorie.
Tehnicianul a avut un discurs asemănător cu cele etalate la precedentele partidei. “Va fi un meci foarte greu. Pandurii e o echipă bună, cu ambiţii mari, cu jucători şi antrenori buni. Faptul că nu joacă acasă, ci la Severin, ne ajută puţin. Băieţii mei au ambiţia de a face un meci bun şi de a câştiga punct sau puncte” a declarat Napoli, care a fost completat de cei doi elevi ai săi. “Toate meciurile din campionat sunt echilibrate, toate echipele stau bine în teren, nu se aruncă pentru a câştiga. La fiecare meci, ne gândim să câştigăm, însă n-om fi noi Barcelona să batem pe toată lumea” a spus Voicu, în timp ce Grigorie a punctat: “Vom avea o partidă dificilă, în faţa unei echipe cu posesie bună. Dacă le vom limita spaţiile vom putea obţine un rezultat pozitiv. Suntem încrezători că vom merge pe aceeaşi linie ca şi până acum”. Grigorie a mai precizat că “fizic sunt 100%, însă la început de campionat nu poţi fi la turaţie maximă. Mă simt foarte bine la Iaşi şi unde mă foloseşte Mister, sunt optimist că vom putea face un campionat bun. Pentru început, ne vom propune salvarea de la retrogradare, apoi, uşor, uşor, dacă vom avea noroc şi ne vor ajuta şi celelalte rezultate, vom încerca să ne clasăm cât mai sus”. Rezervat a fost şi Voicu în ceea ce priveşte obiectivul echipei. “Conducerea a stabilit locurile I-IX. E cam acelaşi lucru ca I-XI. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus, însă ne va fi foarte greu să ajungem în play-off”.
Altfel, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a anunţat că negocierile pentru întărirea lotului nu au încă efect: “A apărut prin presă că i-am transferat pe Drăghia şi Onduku. Nici vorbă de aşa ceva! Sunt doi jucători interesanţi, însă nu i-am achiziţionat. Onduku nici nu are viză de România, cu echipa lui nu am ajuns la un acord, mai vrem şi să-l testăm medical, e încă departe de Iaşi”.

 

 

Comentarii