Din cauza singurătăţii s-a spânzurat. Funia s-a rupt, dar bărbatul e în comă

vineri, 04 septembrie 2015, 01:56
1 MIN
 Din cauza singurătăţii s-a spânzurat. Funia s-a rupt, dar bărbatul e în comă

Un bătrân singur a decis să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare, însă încercarea sa a eşuat pentru că i s-a rupt funia.

Bărbatul a fost găsit inconştient de vecini şi după intervenţia paramedicilor SMURD a fost dus spre internare la Spitalul de Ne­u­ro­chirurgie. Conform urgentiştilor care i-au acordat primul ajutor, pacientul se afla în comă hipoxică pentru că, în intervalul în care s-a sufocat, creierul nu i-a fost oxigenat corespunzător. Mai mult, in­vestigaţiile au arătat că pacientul pre­zen­ta un traumatism cranio-cerebral uşor.

„Bătrânul în vârstă de 75 de ani din Va­lea Lupului a fost preluat în comă hi­poxică şi adus iniţial în Unitatea de Pr­i­mire Urgenţe de la Spitalul Sf. Spiri­don, dar după primele investigaţii a fost transferat către Neurochirurgie“, a spus dr. Gabriel Perianu, medic primar UPU.

Neurochirurgii au precizat că starea bă­trânului este momentan instabilă, pacien­tul fiind monitorizat în secţia de ATI a spitalului.

„Bolnavul este intubat şi ven­­tilat mecanic. Prezintă un hematom care nu necesită operaţie pentru că se va resoarbe. Prognosticul momentan este rezervat“, a precizat dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg, purtător de cuvânt al spitalului.
 

Comentarii