Fără Mitic la Ploieşti

joi, 10 martie 2016, 02:43
2 MIN
 Fără Mitic la Ploieşti
 

Nereuşind să se antreneze în ultima perioadă, mijlocaşul sârb va face astăzi un nou examen RMN. Frăsinescu a fost şi el la medic şi e apt pentru partida de vineri, cu Petrolul 

 
 
CSMS Iaşi va pleca mâine la Ploieşti, pentru meciul de vineri, cu Petrolul, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Din delegaţia care face deplasarea va lipsi Milan Mitic, care este accidentat în continuare. Mijlocaşul sârb nu s-a putut pregăti normal nici în această săptămână şi va face astăzi un nou set de analize medicale. Mitic a explicat care este cauza absenţei sale îndelungate de pe gazon: “M-am accidentat în Antalya, în timpul unui meci amical, când am suferit o leziune musculară într-o zonă sensibilă a genunchiului. După o perioadă de recuperare am încercat să reintru, însă accidentarea a recidivat. Am urmat un nou tratament recuperatoriu, însă durerile persistă, chiar dacă am făcut doar alergări în ultima perioadă, separat de echipă. Joi voi face un nou examen RMN. Dacă analizeze ies bine, voi încerca să intru în programul echipei şi să lucrez cu dureri. Abia după analize voi şti când aş putea reintra. Oricum, ţinând cont de perioada lungă de absenţă, şi după ce voi fi recuperat total va trebui să mai stau, pentru că nu voi avea cum să ajung peste noapte în ritmul competiţional”.
Veşti bune vin, în schimb, de la Cosmin Frăsinescu. Revenit după accidentarea suferită în cantonamentul din Antalya, fundaşul care a fost păstrat de antrenorul Nicolo Napoli pe banca de rezerve la partida de sâmbătă, contra CFR Cluj, a ratat antrenamentul de marţi pentru că a fost supus unui nou control medical. Verdictul medicilor, anunţat ieri, l-a liniştit pe Frăsinescu: “După accidentarea din cantonament, am mai rămas cu unele dureri la genunchi, chiar dacă am făcut unele injecţii şi un tratament de recuperare. De aceea, am mai fost la un consult, la medicii care mi-au spus că pot juca, pentru a nu risca vreo recidivă. Am primit asigurări că durerile sunt normale şi că pot intra în meciurile oficiale fără vreun risc. Drept urmare, sunt apt şi pentru meciul cu Petrolul”.

CSMS va pleca spre Ploieşti astăzi, după un antrenament, care va avea loc în cursul după amiezii. Drumul până la Bucureşti va fi făcut cu avionul, iar apoi se va merge cu autocarul până în localitatea prahoveană.  

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii