(FOTO) A plonjat de pe şosea direct într-o baltă, la Poieni

vineri, 28 iulie 2017, 01:50
1 MIN

Şoferul unui autoturism Rover cu numere de Cehia a ajuns la spital ieri la amiază după ce a derapat într-o curbă, spre Poieni, apoi s-a răsturnat în decor, cu roţile în sus, direct într-o baltă cu apă pluvială. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.30, atunci când şoferul care circula cu viteză dinspre Iaşi către Vaslui într-o succesiune de curbe a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea stângă a sensului său de mers. În momentul respectiv, şoseaua era umedă. Şoferul nu a putut ieşi singur, însă a reuşit să sune la numărul de urgenţe 112, iar un echipaj de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a mers la faţa locului şi l-au scos pe acesta din autoturismul avariat.

De asemenea, un echipaj SMURD a fost trimis la faţa locului şi l-a preluat pe acesta, apoi l-au transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal. „Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident în zona localităţii Poieni. În acest caz sunt continuate cercetările“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

 

 

Comentarii