De Business

Punem punctul pe știi

Magazinul Lidl din Dacia va fi închis pentru modernizare

marți, 07 februarie 2017, 02:50
2 MIN
 Magazinul Lidl din Dacia va fi închis pentru modernizare

Lidl îşi continuă strategia de modernizare a supermarketurilor din Iaşi, acţiune demarată anul trecut. Magazinul situat în cartierul Dacia, pe strada Tabacului nr. 7A va fi închis astăzi şi mâine, informează în comunicat reprezentanţii retailerului german. 

Supermarketul din apropierea Bisericii Romano-Catolice „Sfântul Anton de Padova” a fost inaugurat în noiembrie 2013. „Lidl îşi propune să îmbunătăţească permanent experienţele clienţilor în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Iaşi, situat pe strada Tabacului nr. 7A. Acesta va fi închis în zilele de 7 şi 8 februarie, urmând a se redeschide în data de 9 februarie. Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl îşi va întâmpina clienţii cu un nou aspect, mai modern”, se specifică în document. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb şi negru, pentru o lizibilitate sporită.

Supermarketul de pe strada Tabacului va primi îmbunătăţiri şi la capitolul economisire de energie, dar şi la funcţionalitate, se precizează în comunicat. „Pentru a ajuta clienţii să găsească mai uşor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, au adăugat oficialii companiei. Retailerul anunţă că pregăteşte oferte speciale şi reduceri la produsele comercializate la magazinul de pe strada Tabacului odată cu redeschiderea de joi, 9 februarie, şi până duminică, 12 februarie. Luna trecută, compania a finalizat modernizarea supermarketului din Nicolina, iar în vara anului 2016, Lidl a procedat la fel în cazul magazinului din vecinătatea campusului Tudor Vladimirescu, construit în 2012 pe terenul fostei fabrici de bere.

 

  

Comentarii