Maraton de conferinţe ştiinţifice în această săptămână, la Universitate

luni, 22 mai 2017, 20:49
1 MIN
 Maraton de conferinţe ştiinţifice în această săptămână, la Universitate

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi organizează o serie de conferinţe ştiinţifice în săptămâna care urmează, pe domenii diferite. Spre exemplu, de marţi până vineri, Noushin Ashrafi, profesor la Universitatea Massachusetts din Boston, va susţine trei prelegeri despre securitatea informaţiei. 

Prima dintre acestea va avea loc marţi, de la ora 18, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA), şi va avea ca subiect Data Science, a doua va privi „Response to Security Threats – appraisal of protection and avoidance actions“, care va avea loc joi, tot la FEAA, loc în care va avea loc vineri, de la ora 12, şi a treia conferinţă – „Privacy and security“. La FEAA va avea loc luni, de la ora 18, „Lecţia de management – ediţia a XI-a“, un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenţii din anul I, al II-lea şi al III-lea, dar şi cei de la master, care sunt interesaţi de domeniul Managementului.

„În cadrul acestui eveniment, studenţii vor afla cum pot beneficia de sprijin profesionist pentru a porni propria afacere“, au transmis organizatorii. Timp de aproximativ 90 de minute, Gabriela Coman, coordonatorul Incubator de afaceri – Tehnopolis Iaşi va aborda tema „Incubatorul de afaceri – sprijin pentru tineri antreprenori“. Facultatea de Istorie a UAIC va organiza miercuri, 24 mai, în sala Ferdinand, conferinţa „The Politics of an Alliance: Finland and Romania in Nazi Foreign Policy and War Strategy“, susţinută de prof.dr. Michael Jonas, de la Universitatea Helmut Schimdt din Hamburg, Germania. 

 

Comentarii