Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Nu ştii unde să mergi în vacanţă? Ai ocazia să găseşti oferte la târgul de turism!

GALERIE
foto DAN LUCA-targ de turism-0449
  • foto DAN LUCA-targ de turism-0449
- +

Evenimentul este organizat în perioada 26-29 martie în cadrul Palas Mall. Vor fi prezente 20 de companii de profil.

De astăzi până duminică, în perioada 27-29 martie, cei care doresc să îşi programeze concediul pot să arunce un ochi pe oferta Târgului de Turism „Vacanţa”. Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie în Iaşi, este organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). La evenimentul care va avea loc la Palas Mall zilele acestea, între orele 10 şi 20, aproximativ 20 de companii cu tradiţie în acest domeniu - între care Mareea, Dedal, Paralela 45 şi Unita Turism -  îşi prezintă ofertele cu reduceri de până la 30% pentru sezonul estival.

Intrarea la Târgul de Turism “Vacanţa” este liberă. Pentru a veni în sprijinul celor care au început săi facă planuri pentru vacanţa ideală în 2015, expozanţii vor oferi pe lângă mari reduceri de preţ pentru pachetele de vacanţă cumpărate pe durata târgului şi tombole cu premii la standurile proprii. “Emblematic pentru vizitatorii ieşeni şi nu numai, Târgul de Turism primeşte la fiecare ediţie mii de persoane, cei mai mulţi turişti alegând această perioadă pentru achiziţionarea pachetelor turistice pentru sezonul estival al anului 2015. Bugetele de călătorie se stabilesc, de multe ori, tot în perioada Târgului de Turism, având la bază informaţiile prezentate de agenţiile de turism”, au punctat organizatorii.

Prin târgurile de turism organizate la nivel naţional, ANAT este mai aproape de publicul său, de clienţii finali, astfel încât acestea reprezintă un prilej foarte bun de a le prezenta acestora oferta operatorilor de turism: consiliere turistică de calitate, discounturi pentru rezervări timpurii, destinaţii inedite, pachete pentru toate buzunarele, au subliniat oficialii Asociaţiei. De asemenea, Târgul de Turism de la Iaşi de la acest sfârşit de săptămână vine în întâmpinarea publicului cu o ofertă completă de pachete de vacanţă pentru vara şi toamna acestui an.

Astfel, turiştii care doresc să meargă în concediu în staţiuni la malul mării sau în locaţii continentale pot primi într-un timp foarte scurt toate informaţiile de care au nevoie şi pot lua astfel o decizie de cumpărare foarte avantajoasă atât din punct de vedere financiar, cât şi calitativ, au ţinut să menţioneaze conducerea ANAT. „Organizarea de târguri de acest tip ajută mult publicul interesat de vacanţe în a economisi timp pentru a afla informaţiile dorite. Practic, într-o oră sau două, orice persoană poate să facă o radiografie a destinaţiilor şi ofertelor turistice pentru ca la final să poată lua o decizie corectă pentru vacanţa mult dorită. Bineînţeles, că perioada aceasta este încă una convenabilă pentru a alege o vacanţă deoarece preţurile sunt reduse”, a spus Grigore Alecsa, preşedintele ANAT pentru regiunea Nord-Est.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri