De Business

Punem punctul pe știi

Nu ştii unde să mergi în vacanţă? Ai ocazia să găseşti oferte la târgul de turism!

vineri, 27 martie 2015, 02:50
3 MIN
 Nu ştii unde să mergi în vacanţă? Ai ocazia să găseşti oferte la târgul de turism!

Evenimentul este organizat în perioada 26-29 martie în cadrul Palas Mall. Vor fi prezente 20 de companii de profil.

De astăzi până duminică, în perioada 27-29 martie, cei care doresc să îşi programeze concediul pot să arunce un ochi pe oferta Târgului de Turism „Vacanţa”. Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie în Iaşi, este organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). La evenimentul care va avea loc la Palas Mall zilele acestea, între orele 10 şi 20, aproximativ 20 de companii cu tradiţie în acest domeniu – între care Mareea, Dedal, Paralela 45 şi Unita Turism –  îşi prezintă ofertele cu reduceri de până la 30% pentru sezonul estival.

Intrarea la Târgul de Turism “Vacanţa” este liberă. Pentru a veni în sprijinul celor care au început săi facă planuri pentru vacanţa ideală în 2015, expozanţii vor oferi pe lângă mari reduceri de preţ pentru pachetele de vacanţă cumpărate pe durata târgului şi tombole cu premii la standurile proprii. “Emblematic pentru vizitatorii ieşeni şi nu numai, Târgul de Turism primeşte la fiecare ediţie mii de persoane, cei mai mulţi turişti alegând această perioadă pentru achiziţionarea pachetelor turistice pentru sezonul estival al anului 2015. Bugetele de călătorie se stabilesc, de multe ori, tot în perioada Târgului de Turism, având la bază informaţiile prezentate de agenţiile de turism”, au punctat organizatorii.

Prin târgurile de turism organizate la nivel naţional, ANAT este mai aproape de publicul său, de clienţii finali, astfel încât acestea reprezintă un prilej foarte bun de a le prezenta acestora oferta operatorilor de turism: consiliere turistică de calitate, discounturi pentru rezervări timpurii, destinaţii inedite, pachete pentru toate buzunarele, au subliniat oficialii Asociaţiei. De asemenea, Târgul de Turism de la Iaşi de la acest sfârşit de săptămână vine în întâmpinarea publicului cu o ofertă completă de pachete de vacanţă pentru vara şi toamna acestui an.

Astfel, turiştii care doresc să meargă în concediu în staţiuni la malul mării sau în locaţii continentale pot primi într-un timp foarte scurt toate informaţiile de care au nevoie şi pot lua astfel o decizie de cumpărare foarte avantajoasă atât din punct de vedere financiar, cât şi calitativ, au ţinut să menţioneaze conducerea ANAT. „Organizarea de târguri de acest tip ajută mult publicul interesat de vacanţe în a economisi timp pentru a afla informaţiile dorite. Practic, într-o oră sau două, orice persoană poate să facă o radiografie a destinaţiilor şi ofertelor turistice pentru ca la final să poată lua o decizie corectă pentru vacanţa mult dorită. Bineînţeles, că perioada aceasta este încă una convenabilă pentru a alege o vacanţă deoarece preţurile sunt reduse”, a spus Grigore Alecsa, preşedintele ANAT pentru regiunea Nord-Est.

 

 

Comentarii