Petrecăreţii care mănâncă la restaurant şi fug fără să plătească au mai dat o lovitură

luni, 06 martie 2017, 22:00
2 MIN
 Petrecăreţii care mănâncă la restaurant şi fug fără să plătească au mai dat  o lovitură

Cele peste 100 de persoane despre care se bănuieşte că ar fi din estul Europei şi care, săptămâna trecută, au mâncat de circa 2.000 de euro într-un restaurant din Spania, apoi s-au ridicat dintr-o dată şi au plecat în grabă fără să achite notele de plată, ar putea fi autorii unei lovituri similare, informează luni BBC. 

Poliţia anchetează un caz desfăşurat într-o manieră asemănătoare, petrecut într-un local aflat la numai 10 kilometri distanţă de prima ”ţintă”.În primul caz, clienţii, care plătiseră o garanţie de 900 de euro, au ieşit din restaurantul El Carmen, situat în Bembibre, înainte de servirea desertului, după cum a declarat Antonio Rodriguez, proprietarul localului. ”S-a întâmplat în doar un minut”, a spus acesta. ”A fost ceva plănuit şi au ieşit în goană”, a completat el adăugând că mesenii mai aveau de achitat încă 2.000 de euro, potrivit Agepres.

Proprietara celui de-al doilea restaurant păgubit, El Rincon de Pepin, din Ponferrada, bănuieşte că lovitura a fost dată de acelaşi grup, menţionează sursa citată. Potrivit acesteia, petrecăreţii au invocat faptul că sărbătoreau o nuntă şi au comandat un meniu de bază. Ei au achitat o garanţie de 1.000 de euro, însă au făcut o consumaţie de 10.000 de euro. ”Au fost 160 şi au dispărut toţi. În cinci minute”, a declarat Laura Arias pentru BBC. "Asta a fost neobişnuit. De obicei, oamenii pleacă pe rând şi te aştepţi ca cineva să vină să discute cu tine şi să spună că se va rezolva cu nota a doua zi dimineaţă sau ceva de genul acesta. Însă ei nu au zis nimic, pur şi simplu au dispărut”, a spus ea, scrie Agerpres.

Fapta neobişnuită a fost raportată la poliţie, însă Arias nu are nici o îndoială cine sunt făptaşii. ”Sunt aceiaşi oameni. Ne dăm seama după fotografii”, a declarat ea. Potrivit media din nordul Spaniei, martorii susţin că grupul ar fi din estul Europei. Potrivit cotidianului Diario del Leon, cei doi lideri ai grupului ar fi fost identificaţi, iar poliţia investighează legătura dintre cele două cazuri, arată Agerpres.

 

 

 

    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii