Prăpădul din Metalurgie: Autorul grozăviei reţinut azi noapte de poliţişti (VIDEO)

joi, 23 ianuarie 2014, 09:38
2 MIN
 Prăpădul din Metalurgie: Autorul grozăviei reţinut azi noapte de poliţişti  (VIDEO)

Şoferul care a distrus nopţile trecute, în Metalurgie, şase maşini a fost reţinut azi noapte de poliţişti şi băgat în arest pentru 24 de ore.

Când l-au găsit, tânărul avea faţa tumefiată în urma accidentului, aşa că mai întâi a fost dus la spital. Acolo, poliţiştii au primit acordul medicilor pentru a-l duce în arest.

Reamintim că incidentul a avut loc duminică seara când doi tineri din Iaşi, dintre care unul student, au făcut prăpăd în zona Me­talurgie, distrugând şase maşini după ce au băut cantităţi considerabile de vin.

Cei doi, Alexandru Ungu­reanu, în vârstă de 20 de ani, care se afla la vola­nul unei Dacii Super Nova, şi Ştefan Pavel, de 16 ani, circulau duminică seara în jurul orei 22 dinspre piaţa Chirilă către Metalurgie, iar la schimbarea unei benzi au lovit un Volks­wagen Golf. În loc să oprească, Un­gureanu a apăsat pedala de acce­leraţie, încercând să scape. După 100 de metri, şoferul băut a lovit un BMW parcat pe dreapta străzii, apoi şi-a continuat drumul către Metalurgie. La intersecţia cu strada Grădinari, din cauza vitezei, cei doi au lovit alte patru autoturisme parcate pe marginea străzii şi s-au oprit. Mai mulţi ieşeni i-au scos pe cei doi din autoturism şi au chemat o ambulanţă, deoarece erau plini de sânge. La venirea poliţiştilor, puştiul de 16 ani le-a spus agenţilor că el se afla la volan, în încercarea de a-l scăpa pe amic. Martorii le-au indicat însă agenţilor că la volan se afla tânărul de 20 de ani, Alexandru Ung­ureanu. Acesta din urmă a refuzat iniţial să sufle în etilotest, dar la spital a acceptat să i se recolteze probe biolo­gice de sânge pentru stabilirea alco­olemiei. „Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa alco­olului“, a declarat Anca Vîjiac, pur­tătorul de cuvânt al Poliţiei. Cele patru autoturisme lovite în zona Metalurgie sunt un Volkswagen Passat, o autoutilitară Mercedes, un alfa Romeo şi un Opel.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii