De Business

Punem punctul pe știi

Retailul modern câştigă teren în Cantemir şi Tătăraşi. Cine ne bate la uşă?

sâmbătă, 14 octombrie 2017, 08:38
2 MIN

Zilele trecute, în municipiul Iaşi s-au deschis alte două magazine care fac parte din lanţurile Carrefour şi Profi. În Tătăraşi, la intersecţia Stradelei Ciric cu strada Stejar s-a deschis un Carrefour Express, la parterul unui bloc recent construit. 

Pentru cei care locuiesc în cartier dar nu cunosc bine zona, menţionăm faptul că la noul magazin se ajunge dinspre staţia de tramvai Dispecer, pe strada Dr. Savini, până la intersecţia străzilor amintite mai sus. Reprezentanţii Carrefour ne explică care este diferenţa între un Express Carrefour, magazin de cartier şi un supermarket.

„Express combină profesionalismul angajaţilor şi calitatea produselor cu rapiditatea de cumpărare şi caracterul personal al unui magazin de proximitate. Conceptul de franciză propus de către noi permite partenerului care are o afacere de familie sau o reţea de magazine să păstreze, să administreze şi să îşi dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul este acela de a menţine specificitatea fiecărui comerţ de proximitate, respectând rezultatul anilor de experienţă a partenerilor şi adaugând elementele Express distinctive pentru a întări şi dezvolta ceea ce există deja. În loc să construim, am preferat să sprijinim ceea ce există deja”, menţionează reprezentanţii lanţului de magazine Carrefour România pe pagina oficială. Cel de-al doilea magazin, un Profi,  s-a deschis pe bulevardul Dimitrie  Cantemir, în locul băncii BRD. Cu tot cu acesta, în municipiu sunt nu mai puţin de 15 sedii Profi, lanţul fiind în continuă dezvoltare. 

Comentarii