S-a culcat cu o femeie şi s-a trezit cu o furcă în ficat

luni, 16 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 S-a culcat cu o femeie şi s-a trezit cu o furcă în ficat

Trei ieşeni au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi din cauza geloziei. Marian P., din localitatea Leţcani, în vârstă de 21 de ani, a fost înjunghiat cu un cuţit la o discotecă, după un conflict avut cu un alt petrecăreţ. Pe fondul consumului de alcool, ieşeanul l-a lovit cu pumnul pe Răzvan T. în vârstă de 18 ani, iar victima a devenit imediat agresor. Furios, tânărul proaspăt de­ve­nit major, şi-a înjunghiat con­săteanul cu un cuţit. Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primire Ur­genţe a Spitalului „Sfântul Spiri­don“ în şoc hemoragic. „Pa­cien­tul a fost diagnosticat cu hemo­pneumotorax stâng ma­siv şi pa­tru plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui stâng. A fost di­recţionat către sala de operaţii, fiind internat la Chi­rurgie I. Prognosticul este rezervat“, a declarat dr. Gabriel Peria­nu, me­dic primar de urgenţă. Po­liţiştii îl cercetează acum pe agresorul de 18 ani şi în funcţie de starea pacientului şi de numărul de zile de spitalizare se va face încadrarea juridică a faptei, ur­mând a se lua măsurile care se im­pun.

Victimă a unei alte agresiuni a devenit şi un tânăr în vârstă de 22 de ani din Focuri, care ar fi putut plăti cu viaţa pentru o noapte de amor. Ieşeanul a fost prins de un bărbat în timp ce se afla în braţele concubinei a­ces­tuia. Gelos, agresorul l-a lovit cu furca, provocându-i mai mul­te răni. „Pacientul a suferit mai multe plăgi înţepate. A fost diagnosticat cu plăgi abdominale şi ruptură hepatică, fiind internat şi operat la Chirurgie“, a adă­ugat dr. Perianu.

O plagă înjun­ghiată cu un cuţit de bucătărie a suferit şi un tânăr de 24 de ani din Târgu Frumos, care s-a bătut cu mai mulţi prieteni la o discotecă, tot din cauza unei fete. Bărbatul are o plagă prin înjunghiere la nivelul toracelui, fiind internat la ATI, în stare gravă. Atât agresorii, cât şi victimele se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Comentarii