Spaimă teribilă cu Torres

sâmbătă, 04 martie 2017, 02:43
2 MIN
 Spaimă teribilă cu Torres

 

În meciul Deportivo – Atletico Madrid, atacantul Fernando Torres a fost transportat la spital, după ce a suferit un traumatism cerebral. Florin Andone, autorul golului gazdelor, a liniştit publicul care l-a huiduit pe Torres, crezând că acesta simulează. Jucătorul de la Atletico a fost externat ieri
 
Atacantul Florin Andone a marcat golul echipei Deportivo La Coruña în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei, meci marcat de accidentarea gravă a atacantului Fernando Torres, scos de pe teren pe targă, după ce a primit îngrijiri minute în şir. Andone a marcat în minutul 13, iar pentru Atletico a punctat Griezmann (’68). În minutul 86, Torres s-a accidentat la un duel cu un jucător de la Deportivo, Bergantinos. Imediat, jucătorii au intervenit pentru a-i scoate limba internaţionalului spaniol ca acesta să nu se asfixieze, până când au ajuns medicii celor două echipe. Intervenţia medicală pe teren a durat mai multe minute şi, la un moment dat, publicul de pe Riazor a început să fluiere copios. O facţiune a galeriei, Riazor Blues, a început să cânte în amintirea lui Jimmy, un ultras al lui Depor, decedat în 2014, la vârsta de 43 de ani, într-o bătaie cu un un grup de suporteri ai lui Atletico.
Cotidianul Marca a lăudat faptul că Florin Andone, a liniştit publicul de pe Riazor, care huiduia în momentele în care Fernando Torres era căzut inconştient pe gazon. "Nobilul gest al lui Andone, de a linişti tribuna, a adus ovaţii la adresa lui Torres", a titrat Marca. Andone s-a întors către tribună şi le-a făcut semn fanilor să se liniştească. Suporterii gazdelor au înţeles atunci gravitatea situaţiei şi huiduielile s-au transformat instantaneu în aplauze frenetice. "Andone a avut un frumos gest în acele momente tensionate, în care Torres se afla la pământ şi primea îngrijiri medicale. Jucătorul lui Deportivo La Coruna a oprit Riazor Blues să mai cânte în favoarea lui Jimmy. Andone a îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe Riazor la adresa lui Torres", a scris Marca. Torres a fost scos de pe teren pe targă, fiind transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism cerebral, dar este în afara oricărui pericol. "Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren", a declarat Torres. Ieri după amiază, Torres a fost externat. Atacantul madrilen  nu a suferit alte complicaţii, dar a petrecut noaptea în spitalul din La Coruña. El va fi nevoit să facă o pauză de 48 de ore până la reluarea antrenamentelor şi cel mai probabil va rata partida cu FC Valencia, care va avea loc duminică.
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii