De Business

Punem punctul pe știi

Sunteţi în căutarea unui loc de muncă? Firma Focality are nevoie de account manager

joi, 05 februarie 2015, 13:41
2 MIN
 Sunteţi în căutarea unui loc de muncă? Firma Focality are nevoie de account manager

Postul presupune diponibilitate la deplasări de peste 90% din timpul de muncă.

Omul de afaceri ieşean Gabriel Mardarasevici recrutează account manager pentru firma sa Focality, companie cu experienţă de peste 20 de ani în furnizarea de soluţii IT de business, consultanţă, infrastructură, instalaţii de curenţi slabi şi sisteme de securitate.

În primul rând, candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii superioare, să deţină cunoştinţe de limbă engleză-nivel mediu şi experienţă în vânzări în domeniul IT de minimum doi ani. Postul vacant presupune diponibilitate la deplasări, de peste 90% din timpul de muncă.

De asemenea, pentru a ocupa poziţia de account manager sunt necesare capacităţi de analiză şi sinteză, abilităţi excepţionale de comunicare, simţ comercial, perseverenţă şi integritate, respectiv capacitatea de a se integra şi colabora în cadrul echipei.

Între responsabilităţile aferente postului se numără dezvoltarea şi gestionarea portofoliului de clienţi din domeniul IT, dar şi identificarea şi contactarea potenţialilor clienţi în vederea remiterii ofertei, negocierii, încheierii şi executării contractelor comerciale. Tot în fişa postului intră şi propunerea de noi oportunităţi de afaceri care sunt în concordanţă cu obiectivele pe termen mediu şi lung de vânzări.

În schimb, între beneficiile acordate de angajator se numără un pachet salarial conform experienţei şi responsabilităţilor postului, precum şi un program de pregătire şi integrare în companie. Pe deasupra, Focality va asigura viitorului său account manager dotare adecvată activităţii, respectiv maşină, laptop şi telefon de serviciu şi un abonament de servicii medicale cu un furnizor privat.

Comentarii