Un nou personaj în telenovela cu amor şi violenţă de la Spitalul de Copii: un medic!

sâmbătă, 07 ianuarie 2017, 03:00
4 MIN
 Un nou personaj în telenovela cu amor şi violenţă de la Spitalul de Copii: un medic!

„Ziarul de Iaşi“ a discutat ieri cu cei doi protagonişti: asistenta acuzată şi iubitul ei. Aceştia spun că acuzaţiile aduse lor sunt denaturate, şi că în spatele lor ar fi unul din medicii spitalului, care „nu o simpatizează“ pe asistentă.

„Ziarul de Iaşi“ a stat ieri de vorbă cu cei doi protagonişti ai scandalului amoros ce a culminat cu violenţe în cursul zilei de miercuri la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi, discuţie pe care nu am reuşit să o avem cu o zi în urmă.

Asistenta Cristina Bistriceanu şi laborantul Universităţii Tehnice Viorel Dragomanu, care îşi asumă împreună relaţia pe care o au, susţin că totul este „o făcătură“. Aceştia mai spun că situaţia conflictuală a unor „tabere“ din spital nu li se datorează lor, şi că, în cazul lor, mai ales după acuzaţia de a fi făcut sex în luna octombrie în sala de Operaţie a Clinicii de Chirurgie Pediatrică, când ar fi fost prinşi acolo de mama şi de soţia bărbatului, totul ar fi luat amploare din cauza unui medic din cadrul acestei clinici, care reclamă fapte ce nu s-ar petrece în realitate.

Ei susţin că, într-adevăr, au o relaţie amoroasă, pe care şi-o asumă împreună. Însă ne-au declarat că nu ar fi vorba despre adulter deoarece amândoi sunt acum divorţaţi. De asemenea, cei doi neagă şi faptul că au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de operaţii în luna octombrie a anului trecut.

Asta deşi „Ziarul de Iaşi“ deţine înregistrări cu mai multe surse medicale cu care reporterii noştri au discutat şi care spun că a existat inclusiv o Comisie de Disciplină la care a fost chemată asistenta chiar în perioada respectivă.

La rândul ei, Cristina Bistriceanu crede că a ajuns de mai multe ori în faţa Comisiei de Disciplină nu din cauza relaţiilor amoroase pe care le-ar fi avut cu Dragomanu, şi nici a comportamentului violent pe care acesta l-ar fi avut în spital, ci din cauză că un medic nu o simpatizează şi că el ar invoca diverse pretexte pentru a o chema în faţa Comisiei, fără să aibă motive întemeiate.

În ceea ce priveşte altercaţia de miercuri, bărbatul susţine că aceasta a apărut pe fondul unor schimburi de replici cu un asistent medical, şi că nu a avut asupra sa un cuţit, iar cauza rănilor suferite de asistent, care păreau a fi rezultate în urma unei înjunghieri în zona gâtului, fără a fi grave, ar fi fost cauzate de faptul că „l-a zgâriat mai tare cu unghia“.

Deşi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi conducerea unităţii medicale au dat de înţeles fără echivoc, prin declaraţiile lor, că acest conflict a avut loc în interiorul spitalului, motiv pentru care managerul Radu Terinte a spus pentru „Ziarul de Iaşi“ că agresorului i s-a şi interzis accesul în spital din acel motiv, bărbatul susţine că totul s-a petrecut în afara unităţii medicale, după terminarea programului asistentei, în drum spre casă.

Comisia de Disciplină nu s-a întrunit încă pentru a analiza acest caz, şedinţa fiind programată, cel mai probabil, pentru începutul săptămânii viitoare.

„Ziarul de Iaşi“ a relatat în ediţia de ieri incidentul violent petrecut acum trei zile, în urma căruia un cadru medical al spitalului a fost agresat de Viorel Dragomanu, laborant în cadrul UTI Iaşi, relatând de asemenea şi unele episoade violente mai vechi în legătură ce acesta şi partenera lui de viaţă, asistenta Cristina Bistriceanu.

Unul dintre aceste episoade, potrivit relatărilor înregistrate ale mai multor surse din spital, este şi acela petrecut în luna octombrie a anului trecut. Atunci, bărbatul ar fi fost urmărit de fosta soţie şi de mama lui până la spital, iar aici cele două i-ar fi prins pe laborant şi asistentă în timp ce făceau sex în sala de operaţie a Clinicii de Chirurgie Pediatrică, în toiul nopţii.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV: Sex în sala de operaţii! Două femei au urmărit-o noaptea pe asistentă

Comentarii