Un şofer s-a răsturnat cu maşina din cauza unei gropi la intrarea în Miroslava (VIDEO)

marți, 17 decembrie 2013, 02:50
2 MIN

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua spre Miroslava. Iniţial, oamenii au sunat la 112 spunând că şoferul e beat, lucru neadevărat. Un alt accident a avut loc ieri în Copou.

Un ieşean a scăpat miraculos cu viaţă dintr-un accident după ce a intrat cu roata autoturismului într-un făgaş adânc săpat de ploi la margi­nea drumului spre Miroslava. El a lovit apoi un copac şi s-a răsturnat cu roţile în sus. Şoferul accidentat a ieşit singur din autoturismul Renault Symbol pe care îl conducea, în stare de şoc.

Ceilalţi şoferi au sunat la 112, anunţând că un autoturism s-a răsturnat, iar şoferul de la volan este beat. Poliţiştii de la Rutieră au sosit imediat la faţa locului şi l-au testat, dar rezultatul a fost negativ: nu se afla sub influenţa alcoolului. „Am vrut să evit un alt autoturism care venea pe contrasens şi am tras dreapta de volan. Am pierdut controlul din cauza gropii şi am lovit copacul, după care m-am răsturnat“, a povestit şoferul. Ambulanţa sosită la accident s-a întors în mu­nicipiu fără pacient, deoarece bă­rbatul nu a dorit să meargă la spital, cu toate că era plin de sânge. Po­liţiştii au precizat că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Nu a dat prioritate

Un alt accident a avut loc ieri-dimineaţă, în intersecţia Târguşor Copou, în dreptul Liceului Sportiv. Şoferul unul Renault care circula dinspre Fundaţie către capăt Copou a lovit în plin un Opel Corsa care ieşise de pe şoseaua Ştefan cel Mare şi nu a acordat prioritate.

În Renault se aflau cinci tineri, iar în Opel Cor­sa, numai şoferul. Mai multe ambulanţe SMURD au fost trimise la faţa locului, cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniţi uşor. Trei dintre aceştia au fost trans­portaţi la Spitalul „Sfântul Spiri­don“ pentru îngrijiri medicale şi in­vestigaţii. Pe numele şoferului din Opel Corsa a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii au precizat că acesta nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie.

Comentarii