VIDEO&FOTO: Traficul auto blocat joi în toată zona Tudor. Claxoane, nervi

vineri, 29 mai 2015, 08:16
1 MIN

Traficul auto a fost blocat câteva ore joi în Tudor Vladimirescu. În Iaşi au avut loc trei evenimente majore spre seară – aceasta ar fi o posibilă explicaţie pentru haosul produs.

Meciul dintre CSMS Iaşi şi Steaua a adus la Iaşi autocare cu suporteri care au fost ghidate cu prioritate spre Copou, însă unele au trecut şi prin Tudor.

Zeci de studenţi s-au adunat pe malul Bahluiului pentru a porni într-un marş al absolvenţilor. Ei au fost, de asemenea, ghidaţi de jandarmi şi poliţişti.

Concertul lui Goran Bregovic a scos în oraş sute de oameni cu mult înainte de ora la care era programat concertul (20:30).

Cert este că de la ora 16:00 (poate şi mai devreme) până pe la ora 19:00 (poate şi mai târziu), şoferii care au trecut prin Tudor Vladimirescu au reuşit cu greu să înainteze. Într-un clip se vede cum timp de 1 minut, coada de maşini nu avansează absolut deloc.

Un şir de maşini pornea de pe la Hotel Europa şi se întindea până la Bahlui, aproape de Praktiker, alt şir era pe Splai Bahlui, iar intersecţiile erau ticsite de autoturisme. Agenţi de la Rutieră încercau să fluidizeze traficul.

Comentarii