Atacant de la Dumesti

miercuri, 29 septembrie 2010, 23:03
2 MIN
 Atacant de la Dumesti

Privit ca o mare speranta pentru rezolvarea problemei virfului de atac, problema care macina CSMU Politehnica inca din startul sezonului, brazilianul Joao Paolo de Oliveira a dezamagit la primele antrenamente facute in Copou. Atacantul de 25 de ani care a evoluat la mai multe echipe din tara sa natala si in Portugalia, la Belenenses si Olhanense, s-a miscat greoi la sedintele de pregatire la care a participat, fapt care face improbabila legitimarea lui. In atare conditii, ajuns la disperare, antrenorul Ionut Popa a ajuns sa apeleze la un atacant din Liga a IV-a in tentativa de a-si intari ofensiva, tehnicianul chemindu-l in Copou  la teste, pe Alexandru Marin, un jucator de 21 de ani, de la Rapid Dumesti, despre care s-a vorbit frumos in ultima perioada. Fotbalistul amintit a participat aseara la o sedinta de pregatire pe care antrenorul iesenilor a rezervat-o numai mijlocasilor si atacantilor, Popa apelind la o metoda inedita in ideea de a spori cit mai rapid omogenizarea echipei. Astfel, in afara antrenamentelor de dimineata, la care participa intreg lotul, antrenorul CSMU Politehnica a lucrat in cursul dupa amiezelor si separat, fie numai cu fundasii, fie numai cu mijlocasii si atacantii. In aceste sedinte, care au durat maximum o ora, s-a incercat a fi puse la punct relatiile de joc, suferinde din cauza lipsei stagiilor centralizate din perioada precompetitionala, perioada in care actuala grupare din Copou cauta jucatori.

In ceea ce-l priveste pe presedintele executiv al clubului, Grigore Sichitiu, acesta a anuntat ca nu se lasa pina nu reuseste un transfer important in atac: "Prin venirea domnului Negoita linga echipa am siguranta faptului ca putem aduce un jucator de atac de mare valoare. Am mai multe variante, sint optimist ca macar una se va concretiza, astfel incit sa nu mai suferim asa de tare la finalizare".

Sichitiu a mai anuntat ca mijlocasul defensiv congolez Muscal Mvuezolo Musumbu si mijlocasul lateral Ramses Gado au confirmat la teste, astfel ca ei vor fi legitimati astazi, Popa avind astfel posibilitatea de a-i folosi in partida de vineri, cu Muresul Deva, care va incepe la ora 18:00

Comentarii