Au batut la Galati

vineri, 14 decembrie 2007, 22:14
1 MIN
 Au batut la Galati

Dupa ce n-au reusit sa cistige niciodata la Galati in ultimele doua sezoane, baschetbalistii ieseni s-au temut si pentru partida de la turneul care se desfasoara in aceste zile la malul Dunarii. Minunea s-a intimplat pina la urma aseara dupa ce Poli Millenium Center a smuls victoria gazdelor cu 91-87 dupa o partida de mare tensiune.

"Au fost lupte crincene si am reusit sa ne impunem in ciuda problemelor cu care ne-am confruntat intotdeauna la Galati, arbitrajul si atmosfera ostila. Noi am condus bine pina la pauza apoi au revenit ei iar finalul a fost dramatic.", ne-a declarat antrenorul Costel Moscalu despre partida care i-a avut ca marcatori pe iesenii Hurjui (20, 6×3), Amarghioalei (19, 4×3), Fl. Moscalu (18, 2×3), Huludet (12, 1×3), Nanescu (10, 1×3), Moldovanu (7, 1×3) si Calinescu (5).

In conditiile in care moldovenii de la Gama Cahul nu s-au prezentat la turneu Poli Millenium Center a mai jucat ieri un meci insa n-a avut probleme de dimineata cu Rapid II Bucuresti, pe care a invins-o cu 115-59.

Astazi echipa lui Costel Moscalu joaca inca doua partide, cu Phoenix Galati si Municipal Bucuresti, acest din urma joc fiind unul foarte important cita vreme bucurestenii s-au impus in partida din sezonul regulat

Comentarii