Belele girla la Poli

miercuri, 04 noiembrie 2009, 22:29
3 MIN
 Belele girla la Poli

Dupa un inceput de saptamina agitat, Politehnica a inceput mai linistita ziua de ieri. Mai intii, jucatorii au primit asigurari din partea noii conduceri executive, care a facut o scurta vizita la vestiar, inainte de antrenament, ca isi vor primi saptamina viitoare o parte din restantele salariale. In acelasi timp, actionarii clubului au reusit sa alunge amenintarea cu neprogramarea echipei la meciul de simbata, de la Medias, achitind impresarului Catalin Lita 73 100 de lei, adica ultima rata din suma pe care acesta a cerut-o ca urmare a aducerii lui Lamine in Copou, 50 000 de euro.

Zimbetele s-au oprit atunci cind a venit vorba de starea lotului. Primul care a cazut ieri a fost Buta, care, avind febra mare, a fost trimis acasa. Acest lucru face ca vaccinarea antigripala, pe care Poli o pregateste saptamina viitoare, sa fie asteptata cu mai mare nerabdare. Apoi, Viveiros a constatat ca nu se poate antrena, durerile la inghinali neslabindu-l, in timp ce Negru nu a reusit sa se pregateasca la intensitate normala. Drept urmare, s-a decis ca ex-rapidistul sa plece luni la Bucuresti pentru un nou set de investigatii, antrenorul Petre Grigoras explicind: "Vali ne spune ca se sufoca la incalzire. Tinind cont de faptul ca analizele la inima sint in regula, medicul crede ca poate fi vorba de atacuri de panica. Poate e si normal sa apara astfel de lucruri, pentru ca Vali a trecut in ultimele trei saptamini prin cite nu a trecut in toata viata lui. Luni se va duce la Bucuresti pentru a face alte analize, intre care si o discutie cu un psiholog". Alaturi de Milea, care este operat, jucatorii amintiti nu vor face parte din lotul pe care Poli il va deplasa la Medias, acolo unde nu va fi prezent nici Marius Croitoru. Acesta a primit permisiunea din partea conducerii clubului de a pleca duminica in Germania, ex-stelistul sustinind ca va da probe, timp de o saptamina, la Hansa Rostock, o formatie din liga a doua. Firesc, Grigoras nu-i va lua la Medias nici pe slovenii Bersnjak si Pecnik, pe care i-a trimis la Poli II. Ieri, Pecnik, a cerut in scris lamuriri vizavi de masura luata vizavi de el, lucru care l-a contrariat pe antrenor: "De cind am venit la echipa, am spus raspicat ca jucatorii se pot invoi doar de la mine. Nici Obama, nici Basescu nu-i poate invoi! Daca era bolnav, Pecnik putea sa-mi dea un telefon si sa-mi spuna ce s-a intimplat. Putea sa o faca ori in engleza, ori in franceza, ba chiar in sirba, pentru ca se aseamana foarte mult cu bulgara, pe care o stiu, ce a patit, daca nu dorea sa se exprime in limba romana. Din punctul meu de vedere a fost absent nemotivat de la antrenament, iar decizia trimiterii lui la Poli II, alaturi de Bersnjak, imi apartine". In ceea ce-i priveste pe Branet, Ilie si Bilba, care au avut probleme medicale in ultima perioada, acestia au sanse ridicate de a juca in partida din Ardeal.

Grigoras s-a referit si la vizita de marti a primarului Iasului, Gheorghe Nichita, presedintele de onoare al clubului, in vestiar. "A fost un lucru firesc. Daca nici dupa ce pierzi patru meciuri la rind nu esti certat, atunci cind? Sincer, ma asteptam la mai rau, atit ca discurs cit si ca masuri. Citeodata, vizitele sefilor la vestiar pot fi de bun augur. Speram ca acest lucru sa fie valabil si acum, mai ales ca ne asteapta un meci greu, pe un teren greu, cu o echipa care nu a mai pierdut de sase partide".

Poli va pleca miine dimineata, cu autocarul, la Medias, revenirea spre casa fiind prevazuta imediat dupa joc.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii