Cantonament cu 23 de jucatori

vineri, 14 ianuarie 2011, 22:51
2 MIN
 Cantonament cu 23 de jucatori

CSMU Politehnica nu a facut nici ieri vreun pas important pe piata transferurilor. Drept urmare, sefii clubului au fost siliti sa treaca pe lista celor 23 de jucatori care vor intra luni dupa amiaza in cantonament, la stadion, mai multi fotbalisti la care doresc sa renunte. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare post trebuie acoperit de doi fotbalisti, pentru ca antrenamentele sa se poate derula in conditii normale. Aseara, lista amintita, care va fi comunicata astazi, dupa antrenamentul de dimineata, in vestiar, ii cuprindea pe: Anghelache, Farcas, Balan (portari); Cretu, Sandru, Vlaicu, Panc, Petcu, Avramia, Siminic, Nica (fundasi); Gado, Tene, Musumbu, P. Ardelean, Cohen, Drida, Badic, Liuba (mijlocasi); Kamara, Herghelegiu, Elek, Al. Marin (atacanti). Noutatile fata de lotul din tur sint Ardelean (care a evoluat la FC Baia Mare), Elek (Otelul Galati) si Marin (Rapid Dumesti), nici unul nefiind inca legitimat. La Agache (Dunarea Galati) s-a renuntat dupa o zi, asa cum s-a intimplat si cu Tilivea, acelasi lucru urmind sa se intimple si cu Hrimiuc (FC Panciu), care a sosit ieri in Copou. Bodolan, Sirghe si Samson au fost pusi pe liber, in timp ce juniorii Andries, Dodan, Hutanu si Ambrosie se vor pregati la echipa a doua, ca si Schiopu. In ceea ce-l priveste pe Tincu, acesta s-a reaccidentat, el urmind sa mearga luni la Bucuresti, la o clinica medicala.

Eventuale modificari fata de lotul cu care antrenorul Adrian Falub intentioneaza sa inceapa cantonamentul pot aparea in week-end, in functie de jucatorii noi pe care CSMU va reusi sa-i aduca. (OM)

Chibulcutean a refuzat oferta Iasului

Fostul capitan al echipei Pandurii Tirgu Jiu, Alin Chibulcutean, trimis de antrenorul Petre Grigoras la formatia secunda a clubului, care evolueaza in Liga a III-a, a refuzat ofertele gruparilor Gloria Bistrita si Poli Iasi si a decis sa-si respecte contractul care se incheie la sfirsitul sezonului. "Echipa a doua este ultima solutie pentru mine. Imi pare rau ca nu am plecat in vara cind aveam oferte bune si clubul putea sa ia niste bani pe mine. Acum e tirziu asa ca vreau sa continui la Pandurii, chiar si la echipa a doua daca la prima nu mai sint dorit. Eu mai am contract aici pina in vara si vreau sa-l respect. M-am simtit foarte bine la Tirgu Jiu, e a doua mea casa pentru ca in acest an se implinesc cinci ani de cind sint aici", a spus Chibulcutean. (MEDIAFAX)

Comentarii