Cantonament dupa cantonament

luni, 12 iulie 2004, 23:00
1 MIN
 Cantonament dupa cantonament

Dupa stagiul de pregatire centralizata de la Cimpulung si renuntarea la efectuarea unui turneu in strainatate, Poli Unirea Iasi va efectua un nou cantonament, in localitatea Harman, in apropierea Brasovului. Plecarea este prevazuta a se efectua astazi dupa amiaza, insa nu este exclus sa apara ceva surprize. Asttfel, jucatorii se vor urca in autocar doar dupa ce vor incasa primele de promovare (care, cumulat, ajung la circa 80 000 $), achitarea acestora fiind conditionata de intrarea in conturi a celor 100 000 $ pe care Dinamo trebuie sa-i plateasca in contul transferului lui Adrian Cristea. In privinta meciurilor amicale, Poli are perfectat, simbata, un meci de pregatire cu Cimentul Fieni, iesenii mai testind ca adversare, echipele FC Ghimbav, FC Arges si Precizia Sacele.
Asa cum era de asteptat, lotul de jucatori va avea in continuare fluctuatii. Ieri s-a oficializat despartirea de Cercel, ce va pleca la Ghimbav, sanse mici de a ramine in lotul lui Poli avindu-le galateanul Cernat si germanul Feucht.
La capitolul veniri am consemnat urcarea in Copou a fundasului dreapta de la Laminorul Roman, Tiberiu Beceru. La Brasov este asteptat virful vasluian Florin Anghel, Poli purtind discutii si pentru Valentin Badea, un alt jucator ofensiv al fostei rivale la promovare. In ceea ce priveste negocierile cu Dinamo pentru alte intariri, nu s-a ajuns la nici un acord. (OM)

Comentarii