Dintr-un proces in altul

joi, 13 mai 1999, 23:00
1 MIN
 Dintr-un proces in altul

Hotarit lucru, presedintele FC Municipal Poli Iasi, Vasile Drutca, a inceput sa se obisnuiasca de acum cu tot felul de procese. Daca de la investirea in functia de sef al clubului din Copou, Drutca a semnat condica la tot felul de instante ale fotbalului, ieri, el a trebuit sa fie prezent si la Tribunal pentru un proces in urma caruia, dupa pierderea trecuta a vilei de cantonament, este foarte posibil ca si bucataria la care maninca (atunci cind au ce!) fotbalistii ieseni, aflata alaturi de cladirea amintita, sa fie luata din patrimoniul gruparii din Copou. Cum pina acum mai nimanui nu i-a pasat de soarta acestei cladiri este foarte probabil ca scenariul cu vila de cantonament sa se repete.
Dupa aceasta confruntare, ca sa nu se dezobisnuiasca de prezenta in fata instantelor, astazi Vasile Drutca va fi prezent la Bucuresti pentru a incerca sa nu-l piarda pe Radu Bebe Manole, jucatorul a carui situatie (prezentata pe larg in numarul de ieri al Monitorului) continua sa fie neclara.
In alta ordine de idei, fotbalistii de la Poli abia asteapta sa-si ia revansa fata de Gloria Buzau pentru infringerea cu cintec din turul campionatului. Din lotul care pregateste acest meci va lipsi, alaturi de mai vechiul accidentat Urdaru, mijlocasul stinga Cristi Puscas, suspendat pentru cumul de cartonase galbene. (Ovidiu MINEA)

Comentarii