Eliminati pe capete

duminică, 20 aprilie 2003, 23:00
2 MIN
 Eliminati pe capete

Rapid: Bozanic, Mihailovic 5, Neagu 15 (2X3), Barau 7, Preduna 13. Au mai jucat: Beatu 3 (1X3), Abramescu 21 (2X3), Nicolae 8 si Dumitrescu 2.
Poli U „P. Andrei”: Tiron 4, Andrus 8, Moscalu 7 (1X3), Colesnicov 35 (7X3), Bocai 2. Au mai jucat: Moldovanu 5, Bazgan 4 si Anghel 4.
Ca baschetbalistii ieseni sint gata sa se agate de orice fir de par daca au ocazia pentru a se salva de la retrogradare o demonstreaza si rezultatul obtinut simbata, unul strins, care vine sa confirme faptul ca infringerea categorica din retur a fost doar un accident. Mai mult, oaspetii se declara frustati de rezultatul inregistrat, situatie pusa pe seama arbitrajului ostil venit din partea cuplului Butuc – Bucerzan. „Am inceput mai slab dar apoi am recuperat pe seama prestatiei din aparare. Din pacate n-am fost lasati sa jucam in conditiile in care ne-au fost eliminati patru jucatori, Tiron, Andrus, Moldovanu si Anghel, primii doi inca din sfertul al treilea si dupa ce au fost sanctionati cu cite trei faulturi in atac.” – ne-a declarat antrenorul principal al iesenilor, Petre Magurean, care a completat ca acest rezultat nu poate stabili o favorita certa la salvarea de la retrogradare, in conditiile in care mai sint inca patru meciuri de disputat. Avind simbata in moldoveanul Colesnicov un excelent marcator, studentii vor disputa la Iasi urmatoarele doua partide din play-out, programate joi si vineri, de la ora 17.00.
Rezultatele din play-off: BCM Pitesti – Dinamo-Erbasu Bucuresti 70-89, Elba Timisoara – Rompetrol Bucuresti 82-79, CSU Sibiu – West Petrom Arad 70-99 si Poli-Carbochim Cluj – CSU Ploiesti 95-73. Partidele a doua si a treia se disputa pe 24 si 25 aprilie, pe terenul echipelor care au fost vizitatoare simbata. (Lucian MINUT)

Comentarii