Farul impotriva lanternei

vineri, 18 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Farul impotriva lanternei

Convulsiile aparute imediat dupa meciul de miercuri cu Apemin Borsec au tulburat si mai tare apele la FCM Poli. Dupa o zi de joi in care jucatorii s-au pregatit singuri si in care au fost purtate fel de fel de discutii, ieri s-a reusit sa se plece spre Constanta, unde Poli va disputa meciul cu Farul.
Iesenii vor fi asistati la aceasta partida tot de directorul sportiv Danut Munteanu, convins cu greu de presedintele CA, Romeo Olteanu, sa asigure conducerea echipei si la aceasta deplasare. Stabilirea formulei de antrenori pentru finalul sezonului va fi stabilita marti. Tot atunci se va sti si jucatorii ce vor fi folositi in ultimele 4 etape ale acestui campionat. Se pare ca cei trei jucatori exclusi din lot miercuri, Ionel Serban, Petrache si Urdaru nu vor mai juca deloc, desi primului i s-a comunicat deja ca se poate pregati cu echipa. De altfel, nici unul dintre cei trei nu au facut deplasarea la Constanta (Urdaru oricum nu putea sa faca acest lucru pentru ca arbitreaza la divizia C) desi lotul iesean deplasat pe litoral cuprinde doar 14 jucatori intre care 9 juniori! Pina la clarificarea situatiei existente (toata lumea evita sa puna piciorul in prag!) Poli se gindeste la meciul cu o echipa care nu a renuntat la gindul promovarii directe, dovada fiind victoria din etapa trecuta reusita la Fieni in fata unei echipe care a investit mult pentru a evita retrogradarea.
Gazdele au pierdut insa prilejul de a rasufla in ceafa Sportului Studentesc la ultimul meci de acasa, cu Fulgerul Bragadiru, scor 2-2, studentii bucuresteni detasindu-se atunci la 5 puncte in fruntea clasamentului. Chiar daca nu vor termina campionatul pe primul loc, Farul va juca sigur barajul de promovare, constantenii afilndu-se la 11 puncte in fata ocupantei locului 3, Laminorul Roman. Oricum, pina cind speranta prinderii fotoliului de lider nu se va stinge (Sportul joaca astazi la Cimpina!), Farul nu va renunta la lupta. In oricare din conditii este greu de presupus ca marinarii vor avea astazi probleme in fata unei lanterne. De remarcat ca, dupa multa vreme, gazdele nu vor mai juca in nocturna, meciurile din ultimele 6 etape trebuind sa se dispute la aceeasi ora. In tur, Farul a invins in Copou pe finalul meciului cu 2-1. Formatiile probabile: Farul: Curca – I. Barbu, Petcu, Mocanu – Lingurar, Cristocea, Senin, Badescu, Culeafa – Mihai, Negru.
Poli: Luca – Climinte, Tesoi, Pietrariu, Raileanu, Etcu – Besleaga, Cl. Dumitru, Medeleanu, Capusa – Soponariu. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii