Fotbal pentru capsunari

miercuri, 08 septembrie 2004, 23:00
2 MIN
 Fotbal pentru capsunari

Andorra: Alvarez – Ayala (’14 – Jimenez), Lima, Bernaus, Tx. Garcia – Lima, Sivera, Fernandez (’74 – Sonejee), Sanchez – Pujol, Ruiz (’81 – Moreno).
Romania: Lobont – Stoican, Iencsi, Barcauan, Rat – Caramarin (’84 – Paraschiv), Soava, Pancu, Cernat – Neaga (’61 – Marica), M. Niculae (’75 – Dica).
Cartonase galbene: Pujol, Tx. Garcia, Lima (2) / Iencsi, Pancu
Cartonas rosu: Lima (’80).
0-1, min 1: patrundere individuala si finalizare a lui Cernat, din pasa lui Niculae.
0-2, min. 5: Pancu, dintr-o alta actiune individuala, tot din pasa lui Niculae.
0-3, min. 16: Niculae rade cu capul in careu o minge centrata de Cernat, din lovitura libera.
1-3, min. 28: Pujol, din penalty, in urma unei tineri in careu a lui Iencsi
70
1-4, min. 70: Niculae, reluare pe jos din careu o minge deviata, dupa o aruncare de la margine executata de Stoican.
1-5, min. 83: Pancu, demivoleu pe spate, de la 10 m.
Toate temerile legate de meciul cu buturuguta andorrana s-au risipit in citeva minute, in care tehnicitatea deosebita a jucatorilor romani a facut legea pe teren. Doua mostre de virtuozitate fotbalistica, semnate de moldovenii Pancu si Cernat au inchis conturile acestei partide in care doar jucatorii lui David Rodrigo sperau sa-si aduca un obol la sarbatoarea nationala a minusculului principat. A venit apoi rindul lui Marius Niculae (revenit ca titular in nationala dupa multa vreme), remarcat pina atunci mai mult in calitate de servant, sa finalizeze. Golul din penalty, executat tare si precis, de catre Pujol, n-a fost decit pata de culoare a unei reprize in care tricolorii ar fi avut un adversar mai demn intr-o echipa fruntasa de prin Divizia C de la noi.
N-au fost prea multe de consemnat in repriza secunda, desfasurata, in totalitate sub controlul tricolorilor imbracati, in premiera in alb. Marius Niculae si, apoi, Marica au ratat doua ocazii imense, tot „Sageata”, impreuna cu Pancu, inscriind golurile unei reprize in care romanii au jucat cu frinele trase, iar andorranii au incercat, fara prea mult succes, sa se apere supranumeric. (Nic. G)

Comentarii