Greu fara Ala Causan

duminică, 11 februarie 2007, 22:05
1 MIN
 Greu fara Ala Causan

ICIM: Hindsman 8 (2), Moore 11, Bucica 8 (2), Kane 16, Hurdle 18 (1). Au mai jucat: Uiuiu 3 (1), Meszaros 4, Marginean 2, Morosan 7 (1) si Tarta 3 (1).
National: Suetina 2, Bordeanu 2, Borcila 4, Cazac 31 (4), Gavrilescu 6. Au mai jucat L. Straciuc,  I. Straciuc 3 (1), Cilibiu si Ionescu.
Avanpremiera etapei a 16-a a primului esalon de baschet feminin s-a incheiat cu un rezultat previzibil intre campioana en-titre, care viseaza la un nou titlu, si o formatie ieseana care aspira abia la calificarea in play-off. Iar misiunea gazdelor a fost si mai usoara cita vreme National n-a avut-o in teren pe una dintre jucatoarele ei de baza, Ala Causan, care are un deget fracturat si va mai lispi inca doua saptamini. Cu Borcila in formula de start, echipa antrenata de Mitica Anghel si Gabi Mihailescu a inceput timid, s-a apropiat la 19-13 (‘9) apoi a cedat din initiativa. Lupta a fost inegala sub panouri, acolo unde aradencele au controlat serios disputa recuperarilor (41-19), si replica iesencelor a venit pregnant doar pe mina Olgai Cazac, cea care a si reusit sa inscrie mai bine de jumatate dintre punctele Nationalului. Si daca in min. 35 tabela inca mai arata o diferenta rezonabila (scor 45-67), ICIM s-a desprins in minutele ramase de joc pentru un succes totusi mult mai subtire decit cel inregistrat in tur.

Comentarii