Home, sweet home!

duminică, 01 iulie 2007, 20:56
2 MIN
 Home, sweet home!

Dupa terminarea cantonamentului de la Cimpulung Moldovenesc, jucatorii de la Politehnica au plecat, vineri noaptea, cu autocarul la Bistrita, unde au intilnit a doua zi, de la ora 10,00, formatia Gloria, in care au jucat fotbalistii care nu au fost retinuti pentru partida din Cupa UEFA Intertoto, o serie de jucatori straini aflati in probe, plus citeva implanturi de la echipa satelit din Liga a III-a. Iesenii au invins cu 1-0, ca si la partida cu Raraul Cimpulung, golul victoriei fiind marcat de tinarul Bogdan Stiubei, in minutul 71. In prima repriza, antrenorul Ionut Popa i-a folosit pe Plesca – Onut, Ciobanu, Kallai, Munteanu – Buta, Naidin, Mijin, Miclea – Leucuta, Peres. In partea secunda, au intrat portarul Marc, Homei, Bernard, Cososchi, Tincu, Paruolo si Stiubei. Tehnicianul nu s-a aratat multumit de evolutia echipei si spera ca multitudinea gafelor individuale sa fie determinata de oboseala celor 10 zile de cantonament si a celor cinci ore de drum nocturn de la Cimpulung la Bistrita. Nu trebuie uitat ca de la acest meci au lipsit multi titulari, printre care Bilba, Palimaru, Milea, Toma (cu probleme medicale) si Sfirlea, care s-a casatorit, in aceeasi zi, la Oradea. In continuare, iesenii sositi la Iasi, au liber pina miine, la ora 10,00, cind vor reincepe antrenamentele, ei avind in perioada imediat urmatoare, urmind sa sustina partide amicale cu FC Botosani si FCM Bacau.
In alta ordine de idei, nu numai echipa, ci si stadionul se pregateste pentru noul campionat, lucrarile de refacere a gazonului fiind in plina desfasurare.
In fine, astazi, de la ora 12,00, are loc tragerea la sorti a programului turului campionatului Ligii I, editia 2007-2008. Evenimentul va putea fi urmarit in direct pe Telesport.

Saric, spre Dunare
Conform agentiei NewsIn, mijlocasul argentinian de origine croata al Politehnicii, Martin Saric, va semna, astazi, un contract cu Otelul Galati, pe cel putin doua sezoane: "Saric va semna luni cu Otelul. Cred ca in acest moment el reprezinta cea mai buna solutie pentru centrul liniei mediane", a declarat, pentru NewsIn, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, care a tinut sa precizeze ca jucatorul va semna pentru cel putin doua sezoane, durata exacta a angajamentului nefiind stabilita deocamdata de cele doua parti.

Comentarii