N-are mama, n-are tata

marți, 24 iulie 2007, 21:06
3 MIN
 N-are mama, n-are tata

Mijlocasul Politehnicii Iasi, Leonard Naidin, se va afla duminica in fata unei provocari importante. Fotbalistul ar putea evolua contra echipei orasului in care s-a nascut si s-a format ca fotbalist, Timisoara. Ce ginduri are Leo inaintea meciului de duminica si a campionatului ce bate la usa puteti afla din interviul urmator.

– Leo, ai revenit la antrenamente dupa o ruptura musculara pe care ai tratat-o la Belgrad. Cum te simti, de ce ai ales aceasta varianta?

– Cunosteam metodele de acolo de cind jucam la Timisoara si am fost pus pe picioare in cinci zile, ceea ce nu cred ca reuseam in alta parte. Sint OK si daca va fi nevoie de mine sint gata sa intru pe teren.
– In sezonul trecut nu ai avut voie sa joci impotriva echipei timisorene, conform unei clauze din actul de transfer, asa ca duminica ai putea juca cu Iasul impotriva formatiei orasului tau. Ai vreun sentiment aparte?

– Poate pare demodata placa cu profesionismul, insa asta este. Imi fac datoria pentru echipa la care joc, asa ca nu voi avea nici o rezerva in a incerca sa inving, alaturi de colegii mei, Timisoara.
– Plecarea ta din Banat s-a facut cu destul scandal. Ai pica pe cineva de acolo?
– Nu am de platit nici o polita, nu port ranchiuna, nu vreau sa fiu cel care are ceva de demonstrat Timisoarei. Pur si simplu imi doresc ca Iasul sa cistige.
– A facut-o in returul trecut, fara tine pe teren…
– Daca as sti ca fara mine Iasul ar invinge, nu as mai face nici deplasarea!
– Cu cine vor tine parintii tai, prietenii tai?
– Prietenii mei cei mai buni sint acum la echipa la care joc. Iar tata, care va fi cu siguranta pe stadion, cred ca va tine cu mine desi e "polist" convins. Duminica e ziua lui, asa ca trebuie sa-i fac un cadou frumos. Asta daca va tine cu Iasul!
– Ce parere ai despre campionatul care incepe in aceasta saptamina?

– Subscriu si eu la parerea ca va fi cel mai greu campionat din istorie, datorita fondurilor ridicate bagate in fotbal.
– Fata de alte echipe, Iasul s-a pregatit acasa, a transferat modest. Cum veti face fata?
– Omogenitatea e atuul nostru de baza. Apoi, daca vom fi in continuare uniti, cred ca vom putea sa ne clasam in prima jumatate a clasamentului.
– La finalul meciului cu Farul, din returul trecut, ai vrut sa pleci de la Iasi datorita unor reprosuri venite din tribuna. Cum vezi relatia cu spectatorii in campionatul ce va incepe peste citeva zile?
– Am trait o mare dezamagire la acel meci pentru ca, desi am jucat bine, am fost facuti blatisti la finalul partidei. Nu ma asteptam la asa ceva, pentru ca, pina atunci, nu avusesem nici o problema cu publicul, ba chiar apreciasem faptul ca spectatorii ne sint aproape. Nu vreau sa lingusesc pe nimeni sau sa ma pun bine cu fanii, insa in sezonul viitor un rol important in rezultatele echipei il vor avea si ei, pentru ca Iasul are putine atuuri pe care trebuie sa le valorifice la maximum, relatia cu publicul fiind unul dintre ele.
 

Comentarii