N-avem fundas stinga!

miercuri, 16 noiembrie 2005, 00:00
2 MIN
 N-avem fundas stinga!

Politehnica Iasi nu are viata tihnita in pregatirea partidei cu SC Vaslui, problemele de lot stirnind ingrijorarea antrenorului principal al iesenilor, Ionut Popa. Acesta nu va putea conta duminica pe citiva jucatori de baza. Cel mai constant jucator al lui Poli din tur, Adrian Ilie, a incasat etapa trecuta, la Petrosani, al patrulea cartonas galben in acest campionat si este suspendat, in aceeasi situatie aflindu-se si fundasul stinga Valeriu Bordeanu, ce sta o runda ca urmare a eliminarii din partida cu Jiul. Absenta ultimului este cu atit mai importanta cu cit pe principala varianta de rezerva, Tiberiu Beceru, sint sanse infime de a se conta, jucatorul amintit accidentindu-se vineri, la Birlad, in meciul echipei secunde. In aceste conditii, Popa va trebui fie sa apeleze la argentinianul Raponi (care, neimpresionind pina acum nici macar la antrenamente, nu a fost utilizat nici o secunda la formatia din Copou in meciuri oficiale), fie sa improvizeze. In ultimul caz, variantele avute la dispozitie sint mutarea lui Toma de pe dreapta pe stinga, coborirea lui Rednic din linia mediana ori trecerea la un sistem cu trei fundasi centrali, toate fiind solutii la care antrenorul Politehnicii a mai apelat in trecut.
In ceea ce-i priveste pe jucatorii cu probleme medicale mai vechi, Ciobanu si Miclea, vestile merg pe principiul „una calda, alta rece”. Miclea este in continuare inapt, desi a inceput sa se pregateasca usor iar Ciobanu este declarat bun de joc. Este putin probabil insa ca ex-bacauanul sa fie utilizat ca titular la meciul de duminica, tinind cont de lunga perioada de inactivitate.
Tinind cont de problemele amintite, Ionut Popa a decis ca la etapa de vineri din divizia C, Poli II sa il primeasca de la echipa mare doar pe Adrian Ilie, restul componentilor lotului divizionarei A urmind a intra in cantonament.
Si ca si cum problemele de lot nu era suficiente, ieri s-a decis anularea antrenamentului de dupa amiaza. „De luni i-am simtit pe baieti cam obositi, asa ca am facut marti dimineata o sedinta mai lunga, anulind antrenamentul de dupa amiaza” a spus Popa. Astazi, Poli are programat obisnuitul joc-scoala saptaminal, cu echipa a doua. (Ovidiu MINEA)

Comentarii