„Obiectivul e numai promovarea”

duminică, 13 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 „Obiectivul e numai promovarea”

Pentru Poli Unirea Iasi, vacanta de vara va lua sfirsit astazi, in mod oficial. Prelungita fortat, cu o saptamina, in incercarea conducerii de a aduce la zero nivelul datoriilor acumulate in retur fata de jucatori, perioada de relas nu a adus prea multe lucruri concrete. La aceasta ora, jucatorii vin doar cu speranta, nu si cu certitudinea de a-si recupera miliardul de lei cu care au „creditat” clubul in a doua jumatate a sezonului trecut. In plus, mutarile efectuate la nivelul conducerii executive (Marius Stan – presedinte; Pavel Hodea – vicepresedinte) si tehnice (Vasile Simionas – antrenor principal; Narcis Ciocirlan – antrenor secund) nu au inca acoperirea unor acorduri scrise.
Cu toate acestea, reunirea de astazi se asteapta a se derula sub auspicii optimiste, Vasile Simionas declarind: „Desi inca nu am un acord semnat, voi fi prezent astazi in Copou. Cunosc foarte bine echipa si cred ca daca vom acoperi patru posturi deficitare ne putem bate pentru promovare, pentru ca obiectivul pentru acest an nu poate fi altul. Printre protagonistele seriei se pot numara Galatiul, daca nu isi gaseste loc de A, Braila si, mai ales, Onestiul, de care trebuie sa ne apropeim din punct de vedere al lotului si al conditiilor materiale”.
Marius Stan a pastrat si el un ton rezervat: „Sper ca ceea ce am convenit cu conducerea clubului sa poate fi transpus in practica, pentru ca echipa sa aiba conditii optime atacarii obiectivelor propuse”. Astazi nu sint asteptate noutati spectaculoase la nivelul lotului de jucatori, noile achizitii urmind a fi chemate in Copou, in cursul saptaminii. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii