Poli cauta jucatori noi

marți, 26 ianuarie 1999, 00:00
1 MIN
 Poli cauta jucatori noi

Cu doar citiva "metri" inaintea inceperii cantonamentului de iarna FCM Poli Iasi incearca sa mai aduca singe proaspat in Copou. Primul sosit de pe o lista care poate sa mai cuprinda si citeva surprize este Catalin Popa, jucator polivalent, ultima data la Sportul Studentesc. Este foarte probabil ca lotului iesean sa i se mai alature si vasluianul Bichir, fundas central, care a mai fost in teste la Poli. La capitolul "bombe" a aparut posibilitatea ca buturile echipei din Copou sa fie aparate in retur de Sorin Colceag, un goal-keeper de 27 de ani cu o excelenta carte de vizita. Fost la Dinamo, U Cluj si FC National, Colceag, international de juniori si tineret, a aparat la NK Zagreb in ultimii ani si acum are ginduri de a reveni in tara.
Toate aceste variante nu sint definitive, verdictul privind lotul cu care Mihai Romila, Narcis Ciocirlan si Paul Costas urmeaza sa atace campionatul fiind asteptat cel mai devreme dupa cantonamentul de iarna. Astazi, antrenorii ieseni vor stabili numele celor care vor urca in autocarul cu care miine Poli va pleca pentru 12 zile la Cimpulung Moldovenesc, cartierul general urmind a fi stabilit la hotelul BTT.
Referitor la meciurile amicale antrenorul principal Mihai Romila ne-a spus ca Poli va juca cu Foresta pe 6 februarie, debutul in acest an in fata propriilor suporteri urmind a fi facut o saptamina mai tirziu intr-un "retur" cu divizionara A. (Ovidiu MINEA)

Comentarii