Popa decimeaza lotul Breaza

joi, 02 septembrie 2010, 21:56
3 MIN
 Popa decimeaza lotul Breaza

Venirea lui Ionut Popa la cirma CSMU Politehnica Iasi a avut efecte imediate in ceea ce priveste lotul de jucatori al noii echipe iesene. Umplut de fotbalisti veniti de la Tricolorul Breaza, vestiarul din Copou s-a rarefiat imediat ce antrenorul a decis ca din tot fostul lot al prahovenilor sa mai ramina la Iasi doar sase jucatori. "Din ce mi-au spus colaboratorii mei si din ce am vazut si eu, multi dintre cei veniti de la Breaza au confirmat de ce Tricolorul a retrogradat anul trecut. I-am pastrat doar pe Anghelache, Sandru, Samson, Olteanu, Liuba si Sirghie, pe care-i voi urmari cu atentie in continuare. Am preferat ca in locul celor de la Breaza sa pastrez la pregatirile echipei jucatori localnici, de la fosta Poli II, Cretu, Herghelegiu, Schiopu, Avramia, Badic si Nica. Sper de la acestia sa profite din plin de sansa pe care o au intr-o stagiune in care sintem obligati sa folosim doi jucatori sub 21 de ani pe tot parcursul meciurilor oficiale si sa devina jucatori importanti ai echipei" a declarat Popa. Tehnicianul a recunoscut insa ca se asteapta ca greul luptei pentru promovare sa fie dus de jucatorii cu experienta: "Oricit de talentati ar fi jucatorii tineri, nu ei sint factorii decisivi ai unei campanii pentru promovare. De aceea, sper ca jucatorii cu experienta adusi la echipa, care nu stiu ce au facut in aceasta vara, sa ajunga rapid la o forma fizica optima. Foarte importanta este si omogenizarea echipei intr-un timp scurt".

Popa si-a convocat elevii in cantonament inca de aseara in vederea partidei cu FC Arges, de simbata. "Imi doresc mult sa pornim cu dreptul pe teren propriu. Astept in continuare citeva intariri, absolut necesare pentru a ne putea bate pentru promovare" a mai spus Popa.

Alte detalii despre partida dintre CSMU Politehnica Iasi si FC Arges, de simbata, la care intrarea va fi libera, precum si despre conferinta de presa care va fi organizata astazi in Copou de oficialii gruparii iesene puteti afla in numarul de miine

 

Argesul inca respira

Cantonamentul echipei FC Arges, adversara formatiei CSMU Poli Iasi in etapa a doua a campionatului ligii secunde, a fost redeschis odata cu incperea campionatului, dupa ce mai bine de o luna a fost nefunctionabil din cauza ca personalul a fost dat afara pentru ca nu mai existau bani de salarii, dar si din cauza unei restante la energie electrica. "Inainte de jocul cu UTA am fost o zi in cantonament la Baza Vulturilor. Acum inainte sa plecam la Iasi vom sta o noapte in cantonament", a declarat Iordan Eftimie, antrenorul principal al argesenilor. Eftimie spera ca jucatorii sa treaca peste oboseala ce va fi acumulata pe drum pina la Iasi si sa se obtina primele puncte din campionat. "Vineri dimineata plecam la Iasi si vom ajunge dupa-amiaza. Acolo nu vom face decit un scurt antrenament de revenire dupa drum… Avem sanse sa scoatem un rezultat bun si cind spun asta ma gindesc ca jucatorii mei vor avea mai multa responsabilitate in deplasare. Ma bazez pe entuziasmul si daruirea acestor copii pe care ii antrenez. Noi am avut evolutii bune in amicalele jucate in deplasare. si ACSM U Poli Iasi este o echipa in formare si am incredere ca putem scoate cel putin un punct acolo" a spus Eftimie.

Comentarii