Program dat peste cap

miercuri, 08 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Program dat peste cap

Intrarea in linie dreapta a Diviziei C de fotbal prilejuieste si destule complicatii privind programul de disputare a ultimelor 6 etape. Pe linga densitate (5 etape se vor juca in doua saptamini!) au aparut, din cauza altor competitii sportive, probleme legate de orele de disputare a partidelor. Atinse de aceste inconvenient sint si echipele iesene.
Astfel, Poli Unirea nu va putea juca simbata, la Falticeni, contra Forestei II, conform programului normal, de la ora 11, deoarece, la acea ora, pe stadionul "Nada Florilor" are loc meciul de Divizia B dintre Foresta si Dacia Unirea Braila. Propunerea gazdelor de realizare a unui cuplaj (cu meciul de C incepind la ora 13) a fost refuzata de ieseni, care nu au dorit sa joace la orele amiezii, datorita caldurii. In replica, Poli nu a primit un raspuns pozitiv pentru a juca vineri si, dupa intermedierea Federatiei, s-a ajuns la solutia ca partida sa se joace simbata, incepind cu ora 17. " Nu am primit inca un fax oficial, insa am fost asigurati telefonic de la FRF de faptul ca vom juca la Falticeni, simbata dupa-amiaza, de la ora 5" a declarat presedintele gruparii din Copou, Pavel Hodea. Ca o paranteza in acest peisaj, pare ciudata alegerea ca echipa sa efectueze deplasarea cu o zi inainte de meci, mai ales ca parcursul fara greseala din ultimele etape a subtiat serios bugetul CS Poli Unirea.
Nici RATC CFR Moldova nu va putea juca simbata la ora cu care a fost obisnuita. In acest caz "vina" o poarta meciul de rugby de pe stadionul "Nena", dintre Poli Agro Romtelecom si Remin Baia Mare.
In atare conditii, "transportatorii" vor da piept cu Ceahlaul II Tirgu Neamt de la ora 14 pe arena din cartierul Alexandru cel Bun. Vicepresedintele ceferistilor, Constantin Helesteanu, care ne-a oferit aceasta informatie, era deosebit de ingrijorat in legatura cu meciul de simbata, care trebuie obligatoriu cistigat de ieseni daca acestia doresc sa nu-si complice iarasi pozitia in clasament. "Pe linga faptul ca baietii nu sint obisnuiti sa joace la acea ora, Ceahlaul II poate apela la jucatori de la prima echipa, pentru ca simbata nu este etapa de Divizia A. Tocmai noua ni s-a intimplat acest lucru!" a spus oficialul de la RATC CFR.
Doar "telefonistii" locali vor juca in etapa de simbata incepind cu ora 11, Corneliu Costachescu & Co. deplasindu-se la Botosani. (Ovidiu MINEA)

Comentarii