"Nici un chiosc de covrigi nu am!"

miercuri, 31 octombrie 2001, 00:00
2 MIN
 "Nici un chiosc de covrigi nu am!"

"Daca aveam vreo afacere, cu siguranta ca fiul meu nu statea la 31 de ani in acelasi apartament cu mine, sau macar unul din noi avea masina! Ca si baiatul meu, nu am nici o societate si nici macar un chiosc de covrigi! Nici pe linie sportiva nu am avut vreo legatura cu Astra" , a spus vicepresedintele clubului iesean al transportatorilor, tatal binecunoscutului arbitru divizionar. Mai mult, Constantin Helesteanu ne-a amintit ca CFR Iasi este in litigiu cu satelitul ploiestenilor, Metalul Plopeni, in legatura cu jucatorul Ciprian Basascu pentru care a edpus un memoriu inregistrat la FRF pe 24 octombrie cu numarul 3573. "Fotbalistul era imprumutat pina in vara insa nu stim cum el a devenit definitiv al celor din Plopeni dupa ce a obtinut statutul de jucator liber. Si aici, clubul in a carui conducere sint are doar 20% drepturi asupra lui Basascu, majoritatea apartinind patronilor ieseni, Costel Radeanu si Ovidiu Fotea" a precizat Helesteanu senior.
In legatura cu scandalul declansat de conducatorii FCM Bacau, Helesteanu senior a adaugat: " Nu cred ca eu am fost cel vizat ci s-a urmarit discreditarea baiatului meu. Daca era Astra nemultumita, probabil ca se gasea cineva sa spuna ca eu am foarte multe rude in judetul Bacau, unde am jucat fotbal la mai multe echipe de divizia C, sau ca sint ceferist, asa cum a fost si Mircea Rednic".
Mai grav in opinia conducatorului feroviarilor ieseni este faptul ca simburele de plecare a acestor atacuri pare a fi sadit la Iasi. "Dupa citirea declaratiilor bacauanilor, am vorbit cu domnul Chivorchian si domnul Rednic. Primul mi-a spus ca informatiile privind afacerile mele cu Astra le are de la conducatori din Iasi. Acest lucru m-a intristat cel mai mult pentru ca mi-a confirmat faptul ca exista si ieseni care nu accepta ca Toni sa fie la divizia A" a incheiat Constantin Helesteanu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii