S-a aminat luarea taurului de coarne

marți, 17 februarie 1998, 00:00
1 MIN
 S-a aminat luarea taurului de coarne

Luni dimineata, prefectul Florin Vitan, primarul Constantin Simirad si presedintele CJ, Liviu Antonesei trebuiau sa asculte pasurile presedintelui Virgil Miron si ale antrenorului principal al Politehnicii Iasi, Silviu Stanescu si sa caute impreuna solutii de rezolvare a crizei fotbalului iesean. Tot atunci urma sa fie clarificata si problema numelui vicepresedintelui clubului, demisionarul Emil Lupulescu dind semne de razgindire dupa ce a purtat simbata o discutie cu Silviu Stanescu.
Din pacate, un eveniment nefericit, decesul mamei presedintelui clubului din Copou, Virgil Miron, a aminat aceste intruniri importante care, dupa toate probabilitatile, vor avea loc joi. Profund marcat de pierderea suferita, Virgil Miron ne-a spus totusi ca "ma bucura decizia domnului Lupulescu. Cred ca si Consiliul de Administratie este de aceeasi parere cu a mea".
Ieri dimineata fotbalistii ieseni au efectuat un antrenament "foarte dur" dupa cum ne-a spus Silviu Stanescu, intrarea in ultima linie dreapta a pregatirilor aducind in aceasta saptamina alte doua probabile meciuri amicale. Daca miercuri iesenii se vor confrunta, aproape sigur, cu Foresta I Falticeni, partenerul pentru simbata este inca sub semnul intrebarii, antrenorul principal al Politehnicii dorindu-si sa verifice potentialul echipei cu un "partener mai puternic decit Rulmentul Birlad, echipa cu care s-a luat legatura." (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii