S-a schimbat modificarea

miercuri, 31 mai 2000, 23:00
2 MIN
 S-a schimbat modificarea

Despre scandalurile pe banda rulanta aparute in ultima vreme in cadrul diviziei D de fotbal v-am tot informat. Cum toate treburile trebuie sa fie incilcite pina la capat, desi initial fusese programat disputarea unui meci de baraj intre RATC si Viitorul Pascani, in Copou, in ultimul moment s-a schimbat… modificarea asa ca partida care va decide numele celei de-a patra echipe din judetul Iasi care va juca la anul in esalonul trei se va disputa miine, la Roman. In legatura cu acest aspect, seful AJF Iasi, C. Dragomirescu ne-a declarat: "Noi stabilisem tot ceea ce era necesar pentru ca, miercuri, organizarea sa fie la virf inclusiv politie si ambulanta, insa pascanenii au intervenit la FRF si au obtinut ca meciul sa se dispute in alta localitate. Cum oficialii de la Laminorul Roman au fost intelegatori, barajul pentru promovare se va disputa vineri, de la ora 13.00, la Roman".
Aceasta schimbare a creat noi frictiuni in lumea fotbalului iesean. In scopul de a nu exista discutii privind calitatea arbitrajului, la meciul programat in Copou fusese delegata brigada ieseana divizionara A, Anton Helesteanu, Sorin Boca, Cristian Starica. Pentru a putea conduce acest meci s-au facut interventii la FRF ca Helesteanu sa-si intirzie prezenta la Bacau, acolo unde va conduce meciuri ale campionatului national de juniori. Desi modificarea datei de disputare a meciului s-a facut miercuri dimineata, nimeni nu l-a anuntat de acest lucru pe Helesteanu nici pina ieri, la prinz! Vizibil iritat, acesta ne-a declarat: "Chiar daca este un meci de D, tinind cont de rivalitati putea iesi o partida foarte grea, cu multe probleme. Am facut eforturi deosebite pentru a conduce aceasta intilnire si intrasem deja in febra ei pentru a da tot ce e mai bun din mine in fata iesenilor. Ma supara mult gestul neelegant de a nu fi informat oficial despre schimbarea datei jocului, lucru pe care l-am aflat absolut intimplator. De aceea, am mari probleme pentru a ajunge la Bacau, acolo unde trebuia sa fiu prezent joi la ora 17.00".
Asadar, o noua picatura de venin intr-un peisaj al diviziei D iesene in care din ce in ce mai clar se vede ca nu stie stinga ce face dreapta. (OM)

Comentarii