Schimbari spectaculoase la Poli

luni, 28 iunie 2004, 23:00
2 MIN
 Schimbari spectaculoase la Poli

Pe linga mutatiile importante de la nivelul lotului de jucatori, noul sezon va aduce la Poli Iasi si o serioasa remaniere in ceea ce priveste executivul. Astfel, directorul administrativ Pavel Hodea si organizatorul de competitii Dragos Urdaru vor ramine fara functii, ei urmind a fi inlocuiti de Tiberiu Stefanescu, respectiv, Ovidiu Pancu, fratele internationalului roman. Mutatiile par surprinzatoare daca lucrurile sint privite din perspectiva vechilor relatii avute de Hodea si Urdaru cu presedintele Consiliului de Administratie, Gheorghe Nichita, actualul primar al Iasului. Hodea a fost, alaturi de Dan Cirlan, persoana care l-a propulsat pe Nichita in fotoliul de presedinte al lui Poli, colaborarea si prietenia dintre cei doi durind aproape un deceniu, perioada in care rolurile s-au inversat, Nichita fiind sef al CA iar Hodea presedinte executiv, situatie intilnita si la FC Unirea 2000 si la Poli. In ceea ce-l priveste pe Urdaru, acesta fost mentinut de Nichita linga Poli multi ani, chiar si in vremea in care era jucator si antrenorul Ion Moldovan il disponibilizase.
Din perspectiva prezentului insa, cind presedintele Marius Stan are puteri depline, mutatiile sint oarecum asteptate. Conflictul Stan – Hodea (presedinte la Poli pina la venirea lui Stan) a izbucnit de multe ori in sezonul trecut (cind Hodea a fost, pe rind, vicepresedinte, apoi director administrativ), actualul sef al executivului avind si fata de Urdaru o pozitie rezervata in campionatul trecut.
Prezent ieri in Bucuresti, presedintele Stan nu a confirmat insa nici nu a infirmat aceste mutatii: „Vor fi schimbari la nivelul executivului, insa le voi face publice dupa ce voi avea citeva discutii cu persoanele direct implicate”.
In schimb, Hodea si Urdaru au recunoscut ca au aflat de iminenta despartirii de Poli, ambii refuzind, pe moment, sa faca alte comentarii. (Ovidiu MINEA)

Comentarii