Uitati acest meci

joi, 17 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Uitati acest meci

UPA: Nanescu 18 (2X3), Nicolae 12, Murgoci 13 (1X3), Bogavac 22, Anghel 6. Au mai jucat: Badila 6 (1X3), Minea si Fl. Moscalu 7 (1X3).
Forex: Iglin 7 (2X3), Andrus 12 (1X3), Colesnicov 6 (2X3), Silaghi 22, Morariu 13. Au mai jucat: Gavrila, Olteanu, Lazarescu 12 (2X3) si Morosanu.
Miza. Orgolii nemasurate in teren si in afara lui. Arbitraj contestat de oaspeti. Sase jucatori eliminati in ultimul sfert pentru cinci greseli personale, patru brasoveni si doi ieseni. Spectacol mai putin si enorm de multe greseli. Cam asta a fost reteta partidei de aseara de la Polivalenta, una care a consfintit o victorie normala pentru gazde dupa un joc care ar trebui uitat cit mai repede. „A fost cel mai prost meci al nostru din acest retur. Bine ca am cistigat.” – a spus la final antrenorul gazdelor, Paul Paveliuc, care s-a aratat si el surprins de numarul mare de erori pe care le-a facut echipa sa. Cu Nanescu folosit conducator de joc in locul lui Badila, cu Murgoci si Nicolae paznici alternativi la Colesnicov, iesenii au inceput relativ bine si au preluat conducerea, pe care aveau sa-o tina pina la final. Insa, pe fondul un joc dinamic si iute erorile s-au tinut lant, pasele gresite si mingile scapate fiind recuperate doar pe seama ratarilor brasovene. Opt puncte dupa primul sfert era totusi un bilant bun. Mai apoi, din pacate, nu s-au schimbat multe pentru ca scenariul s-a repetat: Bogavac a fost inger (cind marca slam-dunk-uri gen NBA) si demon (cind se complica inutil), Nicolae l-a izolat complet pe Colesnicov dar a gresit destul in atac iar Morariu a fructificat din plin cele doua minute in care Anghel a luat loc pe banca. Uritenia maxima s-a inregistrat insa in sfertul trei dupa ce ambele echipe au dat cu batul in balta alternativ. Ratari, erori si faulturi, greselile personale inmultindu-se semnificativ odata cu altercatiile, dupa ce Olteanu a reclamat (asa o fi fost??) o minge in fata primita de la Nanescu. Asa ca s-a ajuns in ultimul sfert, unul in care eliminarile au curs pe banda rulanta (Morariu, Andrus, Bogavac, Anghel, Lazarescu si Colesnicov), iesenii au condus cu maximum posibil (75-56, min. 35) si s-au multumit pina la urma cu o victorie de mai mic calibru. Daca emotiile debutului pe teren propriu au influentat evolutia iesenilor de aseara, ei vor trebui sa uite repede acest joc pentru ca simbata vine la Iasi Gaz Metan Medias, o echipa net superioara valoric. (Lucian MINUT)

Comentarii