Vasluienii se dau mari

joi, 18 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Vasluienii se dau mari

Presa vasluiana aloca si ea spatii largi meciului de simbata.
"Obiectivul" local gazduieste mai multe pronosticuri, Presedintele AJF Vaslui, Teofil Iordachi spune ca scorul va fi 1-2. "Ma bazez pe valoarea echipei si a tehnicienilor ei, care, daca vor dori sa se bucure de stima si respectul publicului iubitor de fotbal din Vaslui, trebuie sa invinga, sa ocupe pozitia l in clasament si sa abordeze celelalte intilniri de pe pozitia de lider" a spus Iordachi.
Mai la obiect vorbeste secretarul general AJF, Cornel Gherman: "Desi in ultima perioada au aparut unele probleme, in special pe latura financiara, consider ca
valoarea lotului ne indreptateste sa speram intr-o victorie la Iasi(…) Sint convins ca va fi un numar foarte mare de suporteri vasluieni, care isi vor incuraja echipa in acest meci decisiv pentru promovare. Pronosticul meu este 0-1, gol inscris de Matei" .
Vasile Ursanu, directorul DTSJ Vaslui este singurul care pe linga "2" ia in calcul si pronosticul "X".
Naucitoare este declaratie directorului LPS Valsui, Constantin Ciulei: "Cei de la Iasi nu au o echipa atit de grozava pe cit se crede. Ma bazez pe faptul ca i-am vazut in jocul cu Unirea Negresti si n-au aratat ceea ce se credea despre ei. Parerea mea este ca, daca nu ar fi fost ajutati discret de arbitraj in acel meci (n.n – !!!) ar fi pierdut".
"Adevarul de Vaslui" descrie mai mult pulsul echipei locale: "La antrenamentul de ieri dimineata al echipei condusa de Adrian Hirlab s-a lucrat intens cu mingea pe fiecare compartiment in parte. Vestea buna este ca portarul
Kajcsa isi revine cu fiecare ora care trece, prezenta sa fiind aproape certa pentru jocul de la Iasi. Nu acelasi lucru se poate spune si despre indisponibilitatea lui Gnandt, a carui refacere intirzie" . De asemeni este descrisa si atmosfera din oras unde au aparut "noxe", ca si la Iasi. "Pentru acest meci al adevarului suporterii vasluieni fac fel si fel de calcule si supozitii. Se aud prin tirg multe variante. Ba ca s-a umblat la doi, trei jucatori vasluieni, ba ca Iasiul trebuie obligat sa promoveze in dauna Vasluiului pentru ca este oras mare" . Per total atmosfera de meci mare, orgolii, tensiune, sperante si mai ales dor de fotbal adevarat. Sa vina ziua de miine! (OM)

Comentarii