Vineri, jucam la Mioveni

marți, 07 septembrie 2010, 22:45
1 MIN
 Vineri, jucam la Mioveni

Clubul Sportiv Municipal Universitar Politehnica Iasi intra astazi in cantonament in vederea partidei cu CS Mioveni, din etapa a treia a ligii secunde de fotbal, intilnire care este programata vineri, de la ora 18:00. Formatia ieseana va pleca miine spre localitatea argeseana, deplasarea urmind a se face cu autocarul.

Ieri, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a recunoscut ca gazdele sint favorite in duelul de vineri: "Eu cunosc foarte bine echipa din Mioveni. Fata de anul trecut, cind a ratat la mustata promovarea, Dacia s-a intarit. Acest lucru face si mai dificila misiunea noastra, mai ales ca sintem inca in perioada de formare a echipei". Tehnicianul spune insa ca va incerca sa-si mobilizeze echipa pentru a nu pierde la Mioveni: "In conditiile in care vizam promovarea, obiectivul acestei perioade, in care ne adunam, este sa nu pierdem contactul cu formatiile din fruntea clasamentului. Daca acestea se distanteaza, ne va fi foarte greu sa le ajungem ulterior, chiar daca ne vom intari pe parcurs. De aceea, este foarte important sa nu pierdem puncte, mai ales in meciurile directe. Si cum Mioveniul, in opinia mea, este a doua favorita la promovare, dupa Petrolul Ploiesti, trebuie sa incercam sa nu pierdem vineri".

Alte detalii despre meciul de la Mioveni si din conferinta de presa care este organizata astazi, in Copou, puteti afla in numarul de miine al ziarului.

Comentarii